Sök Meny
Såld

Norrtälje - Öster Knutby / Knutbyvägen 25

Fin trea i markplan

Rymlig 3:a med renoverat kök och stor uteplats i västerläge där du kan njuta av solen på eftermiddag och kväll. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, ett sovrum med garderobsvägg och ett sovrum med klädkammare samt ljust badrum med badkar.
Fint läge nära natur och elljusspår. Kort promenad till centrala Norrtälje, busstationen med goda pendlingsmöjligheter till bland annat Stockholm. Nära handelscentrum, Knutbytorg där det finns ett flertal butiker. Bostaden är belägen på markplan. Stort förråd i källarplan med hiss ner till förrådet. Tvättstuga finns i samma hus och samma våningsplan.
Ingen förhandsvisning kommer att ske. Frågor kan besvaras av kontaktperson Linda Zetterström under min semester. Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Norrtälje / Öster Knutby
Knutbyvägen 25
Slutpris: 1 675 000 kr
Boarea: 72 kvm
Avgift: 4 085 kr/mån
Rum: 3 rum (2 sovrum)
Såld: 2017-04-28
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Norrtälje / Knutbyvägen