Knutbyvägen 25 / Öster Knutby / Norrtälje

Fin trea i markplan

Slutpris
1 675 000 kr
Boarea
72 kvm
Avgift
4 085 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2017-04-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Knutbyvägen såldes av oss 2017-04-28. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Knutbyvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Öster Knutby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Rymlig 3:a med renoverat kök och stor uteplats i västerläge där du kan njuta av solen på eftermiddag och kväll. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, ett sovrum med garderobsvägg och ett sovrum med klädkammare samt ljust badrum med badkar.
Fint läge nära natur och elljusspår. Kort promenad till centrala Norrtälje, busstationen med goda pendlingsmöjligheter till bland annat Stockholm. Nära handelscentrum, Knutbytorg där det finns ett flertal butiker. Bostaden är belägen på markplan. Stort förråd i källarplan med hiss ner till förrådet. Tvättstuga finns i samma hus och samma våningsplan.
Ingen förhandsvisning kommer att ske. Frågor kan besvaras av kontaktperson Linda Zetterström under min semester. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration