Sök Meny
Såld

Norrtälje - Öster Knutby / Knutbyvägen 25

Fin trea i markplan

Rymlig 3:a med renoverat kök och stor uteplats i västerläge där du kan njuta av solen på eftermiddag och kväll. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, ett sovrum med garderobsvägg och ett sovrum med klädkammare samt ljust badrum med badkar.
Fint läge nära natur och elljusspår. Kort promenad till centrala Norrtälje, busstationen med goda pendlingsmöjligheter till bland annat Stockholm. Nära handelscentrum, Knutbytorg där det finns ett flertal butiker. Bostaden är belägen på markplan. Stort förråd i källarplan med hiss ner till förrådet. Tvättstuga finns i samma hus och samma våningsplan.
Ingen förhandsvisning kommer att ske. Frågor kan besvaras av kontaktperson Linda Zetterström under min semester. Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Norrtälje / Öster Knutby
Knutbyvägen 25
Slutpris: 1 675 000 kr
Boarea: 72 kvm
Avgift: 4 085 kr/mån
Rum: 3 rum, varav 2 är sovrum
Våning: 1 (markplan) av 3 (Hiss finns)
Såld: 2017-04-28
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Norrtälje / Knutbyvägen
 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år
  Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år

  Det finns flera faktorer som bidragit till att de svenska hushållens sparande så snabbt har stigit till så höga nivåer. En gynnsam ekonomisk utveckling de senaste tio åren har bidragit. Inkomsterna har stigit, fler har fått jobb och huspriserna har ökat samtidigt som både ränta och inflation varit låga.