Kubbhöjden 13 / Norrtälje

Generöst fritidshus med gästvänlig planlösning

Slutpris
1 430 000 kr
Boarea/biarea
64/20 kvm
Totalareal
2 118 kvm
Såld
2018-08-14
Bostaden är såld!

Denna villa på Kubbhöjden såldes av oss 2018-08-14. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Kubbhöjden

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kubbhöjden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Grovstanäs! Här, på Kubbhöjden 13, finner du ett generöst fritidshus med en uppskattad och gästvänlig planlösning. Huset är fördelat på en välkomnande och ljus möblerbar hall. Kök som nyligen renoverats med ny bänkskiva, skåp, ugn och induktionshäll. Vardagsrum med värmande Roslagsspis och plats för både soffa och ytterligare matgrupp. Sett till vänster från hallen finns ett sovrum som leder vidare till en storstuga med ytterligare sovmöjligheter I storstugan finns kokvrå, vedspis och braskamin. Bakom huset finns ett förråd och en mulltoa. Tomten gränsar till skogen och ligger väldigt ogenerat i området. På husets altan sitter man västerläge med insynsskydd och njuter av solen ända fram till sen eftermiddag. Huset är i behov av renovering.
,
Samfälligheten har både badplats och en fin båthamn, där möjlighet till båtplats finns.
Kubbhöjden är en lugn återvändsväg med fin grannsammanhållning och barnvänliga tomter. Här behöver man inte oroa sig för trafik eller vad man ska hitta på under sommaren.

Grovstanäs ligger ca 15 min med bil från Norrtälje och ca 45 in från Åkersberga. Buss 634 trafikerar Furusundsvägen och från busshållsplatsen är det ca 2,5 km fram till huset. en perfekt promenad eller cykeltur.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration