Kvisthamragatan 10 / Kvisthamra / Norrtälje

Ett hus att bli kär i!

Slutpris
5 300 000 kr
Boarea/biarea
185/73 kvm
Driftkostnad
33 461 kr/år
Tomtarea
1 253 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2018-10-28
Bostaden är såld!

Denna villa på Kvisthamragatan såldes av oss 2018-10-28. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Kvisthamragatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kvisthamra är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Kvisthamragatan 10 och detta hus som utstrålar hemtrevnad, charm samt ordning och reda. Huset har varsamt renoverats och många vackra detaljer sträcker sig genom huset som en röd tråd. Huset är stort och väldigt välplanerat, många sovrum av bra storlek, sociala ytor där hela familjen och det stora sällskapet får plats. Vacker och uppvuxen trädgård med diverse blomster och fruktträd som inramas av nytt staket. Grusad uppfart, carport och garage.
Huset ligger på ett optimalt läge där du har promenadavstånd till det mesta. Du har gångavstånd till Kvisthamraviken, badplatsen Kärleksudden, vackra Societetsparken och Norrtäljes centrum med dess levande stadskärna, butiker och restauranger. Du har även nära till skola, förskola samt Flygfältets handelstorg med ett stort utbud av affärer.

Norrtälje har även goda pendlingsmöjligheter till bland annat Stockholm.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Kvisthamra

Roslagens huvudstad Norrtälje är en genuin småstad med vacker bebyggelse och riktig skärgårdskänsla.

Kultur och Nöje

Här lockar butiker, krogar, kaféer och museer - året runt! Här finns både charmiga småbutiker, inspirerande inredningsaffärer och stora kedjor. Sommartid lever staden upp med alla uteserveringar, temakvällar och olika evenemang. Här är det inte långt mellan stadsliv och allt vad skärgården har att erbjuda.

Natur och Fritid

Här bor du på en udde som omges av Norrtäljeviken i norr och Kvisthamra viken i söder. Ta en joggingtur ut på Borgmästarholmen, promenera till Norrtäljes egna skidbacke, ta ett dopp vid Kärleksuddens badstrand eller kasta dig ut i Kvisthamras Bikepark. Ett stenkast åt nordväst finns Sportcentrum som rymmer fotbollsplaner, ishockeyhall, inomhushall och friidrottsarena, bandyplan, skejtpark och Norrtäljes nybyggda badhus.

Skola och barnomsorg

Kvisthamraskolan med årskurs F-6.

Kommunikation

Norrtäljes stadsbuss trafikerar området.

Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.