Kvisthamragatan 10 / Kvisthamra / Norrtälje

Ett hus att bli kär i!

Slutpris
5 300 000 kr
Boarea/biarea
185/73 kvm
Driftkostnad
33 461 kr/år
Totalareal
1 253 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2018-10-28
Bostaden är såld!

Denna villa på Kvisthamragatan såldes av oss 2018-10-28. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Kvisthamragatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kvisthamra är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Kvisthamragatan 10 och detta hus som utstrålar hemtrevnad, charm samt ordning och reda. Huset har varsamt renoverats och många vackra detaljer sträcker sig genom huset som en röd tråd. Huset är stort och väldigt välplanerat, många sovrum av bra storlek, sociala ytor där hela familjen och det stora sällskapet får plats. Vacker och uppvuxen trädgård med diverse blomster och fruktträd som inramas av nytt staket. Grusad uppfart, carport och garage.
Huset ligger på ett optimalt läge där du har promenadavstånd till det mesta. Du har gångavstånd till Kvisthamraviken, badplatsen Kärleksudden, vackra Societetsparken och Norrtäljes centrum med dess levande stadskärna, butiker och restauranger. Du har även nära till skola, förskola samt Flygfältets handelstorg med ett stort utbud av affärer.

Norrtälje har även goda pendlingsmöjligheter till bland annat Stockholm.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration