Lågarö bryggväg 55

Lågarö bryggväg 55

Slutpris

1 625 000 kr


Lågaröören— Norrtälje

Lågarö bryggväg 55


Slutpris
1 625 000 kr

Lågaröören— Norrtälje

Stort soldäck i privat läge

Fint sommarhus i populärt område som var en av de första fritidshusområden som byggdes i Norrtälje på 50-talet. Rester av den gamla ångbåtsbryggan, Lågarö brygga, finns kvar i området. Insynsskyddad och privat tomt som gränsar mot allmänning på två sidor. Stor altan i sydväst delvis under tak med soldäck utan insyn. Här har du sol hela dagen och kvällen. Perfekt för grillkvällarna. Huset har 2 sovrum som går att delas av till 3 sovrum. Litet kök och vardagsrum med öppen spis. Äldre duschrum med wc. BDT-avlopp och sluten tank för wc. Sommarvatten genom samfällighet. Pumphus intill tomten med vintertappställe. Åretruntvatten går att erhålla om ledning grävs ner på frostfritt djup alternativt får en elslinga. Nyinstallerad luftvärmepump, ny el samt nya element. På tomten finns också en förrådslänga och trädkoja. Huset ligger nära 3 fina badplatser på 5-10 minuters promenad åt vardera håll. Den ena badplatsen har strand och den andra har både strand och klippor samt badbrygga med hopptorn som är nytt för i år. Den tredje ligger vid den gemensamma bastun och är bad från brygga. Båtbrygga 5 minuters promenad från huset med vattendjup ca 4-4,5 meter. Från bryggan ser du över vattnet till Vätö. I samfälligheten finns dessutom bastu som du får nyttja med en badbrygga nedanför, fotbollsplan och boluebana. Intill bastun brukar gemensamt midsommarfirande äga rum.
Till Norrtälje är det ca 20 minuters bilresa. SL-buss stannar i Södersvik ca 2 km från huset.
I Södersvik finns ett bageri som är öppet sommartid med färskt bröd och de är berömda för sina goda bullar. Du kan cykla ner och köpa bröd till frukosten.
I Gräddö hittar du matbutik och pizzeria.
Ett verkligt härligt sommarnöje!
Välkommen på visning!
Om ni inte kan komma på utlyst visning går det bra att kontakta mig efter den 14/8.


Boarea
63 kvm
Driftkostnad
17 300 kr/år
Tomtarea
2 841 kvm
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2017-08-24

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.