Sök Meny
Såld

Norrtälje - Lågaröören / Lågarö bryggväg 55

Stort soldäck i privat läge

Fint sommarhus i populärt område som var en av de första fritidshusområden som byggdes i Norrtälje på 50-talet. Rester av den gamla ångbåtsbryggan, Lågarö brygga, finns kvar i området. Insynsskyddad och privat tomt som gränsar mot allmänning på två sidor. Stor altan i sydväst delvis under tak med soldäck utan insyn. Här har du sol hela dagen och kvällen. Perfekt för grillkvällarna. Huset har 2 sovrum som går att delas av till 3 sovrum. Litet kök och vardagsrum med öppen spis. Äldre duschrum med wc. BDT-avlopp och sluten tank för wc. Sommarvatten genom samfällighet. Pumphus intill tomten med vintertappställe. Åretruntvatten går att erhålla om ledning grävs ner på frostfritt djup alternativt får en elslinga. Nyinstallerad luftvärmepump, ny el samt nya element. På tomten finns också en förrådslänga och trädkoja. Huset ligger nära 3 fina badplatser på 5-10 minuters promenad åt vardera håll. Den ena badplatsen har strand och den andra har både strand och klippor samt badbrygga med hopptorn som är nytt för i år. Den tredje ligger vid den gemensamma bastun och är bad från brygga. Båtbrygga 5 minuters promenad från huset med vattendjup ca 4-4,5 meter. Från bryggan ser du över vattnet till Vätö. I samfälligheten finns dessutom bastu som du får nyttja med en badbrygga nedanför, fotbollsplan och boluebana. Intill bastun brukar gemensamt midsommarfirande äga rum.
Till Norrtälje är det ca 20 minuters bilresa. SL-buss stannar i Södersvik ca 2 km från huset.
I Södersvik finns ett bageri som är öppet sommartid med färskt bröd och de är berömda för sina goda bullar. Du kan cykla ner och köpa bröd till frukosten.
I Gräddö hittar du matbutik och pizzeria.
Ett verkligt härligt sommarnöje!
Välkommen på visning!
Om ni inte kan komma på utlyst visning går det bra att kontakta mig efter den 14/8.

Sponsrade länkar
Norrtälje / Lågaröören
Lågarö bryggväg 55
Slutpris: 1 625 000 kr
Boarea: 63 kvm
Driftkostnad: 17 300 kr/år
Tomtarea: 2 841 kvm
Rum: 3 rum (2-3 sovrum)
Såld: 2017-08-24
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
    Bostad / Sverige / Stockholm / Norrtälje / Lågarö Bryggväg