Lågaröören 17

Lågaröören 17

Slutpris

1 900 000 kr


Lågarö— Norrtälje

Lågaröören 17


Slutpris
1 900 000 kr

Lågarö— Norrtälje

Rymligt fritidshus med båtplats och nära till bad

Välkommen till ett rymligt och trevligt sutteränghus i populära Lågarö. På övre plan finns två sovrum, kök, WC samt stort allrum fördelat på 55 kvm och i sutterängplan ytterligare två sovrum, duschrum med WC och allrum med köksdel fördelat på 54 kvm. Praktiskt om man är många i familjen eller har gäster på besök. Huset ligger på en återvändsgata som sista hus med allmänning intill. Trädgården har stora gräsytor som skapar lust för spel och lek och en stor härlig altan i flera nivåer i sydvästligt och fritt läge. Här vill man samla familjen och njuta av fina dagar.

Båtplatsen som medföljer fastigheten finns i områdets båthamn med ett vattendjup på ca 4-4,5 m. Med båt kommer du snabbt från Norrtäljeviken ut i Lidöfjärden och Roslagens fantastiska skärgård.

I området finns badplats och båtbryggor. I Södersvik finns Rådmansö bageributik med färskt bröd och fantastiskt goda bullar. Till Norrtälje är det ca 20 minuters bilresa och till Stockholm ca 1 timme. SL-buss stannar i Södersvik ca 2,5 km från huset.


Boarea/biarea
55/54 kvm
Driftkostnad
9 950 kr/år
Tomtarea
2 158 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2017-09-27

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.