Lågaröören 17 / Lågarö / Norrtälje

Rymligt fritidshus med båtplats och nära till bad

Slutpris
1 900 000 kr
Boarea/biarea
55/54 kvm
Driftkostnad
9 950 kr/år
Tomtarea
2 158 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2017-09-27
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Lågaröören såldes av oss 2017-09-27. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Lågaröören

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lågarö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett rymligt och trevligt sutteränghus i populära Lågarö. På övre plan finns två sovrum, kök, WC samt stort allrum fördelat på 55 kvm och i sutterängplan ytterligare två sovrum, duschrum med WC och allrum med köksdel fördelat på 54 kvm. Praktiskt om man är många i familjen eller har gäster på besök. Huset ligger på en återvändsgata som sista hus med allmänning intill. Trädgården har stora gräsytor som skapar lust för spel och lek och en stor härlig altan i flera nivåer i sydvästligt och fritt läge. Här vill man samla familjen och njuta av fina dagar.

Båtplatsen som medföljer fastigheten finns i områdets båthamn med ett vattendjup på ca 4-4,5 m. Med båt kommer du snabbt från Norrtäljeviken ut i Lidöfjärden och Roslagens fantastiska skärgård.

I området finns badplats och båtbryggor. I Södersvik finns Rådmansö bageributik med färskt bröd och fantastiskt goda bullar. Till Norrtälje är det ca 20 minuters bilresa och till Stockholm ca 1 timme. SL-buss stannar i Södersvik ca 2,5 km från huset.

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration