Lilla Brogatan 6C / Centrala Norrtälje / Norrtälje

"Villa" mitt i stan

Slutpris
2 400 000 kr
Referensnummer
137 392
Boarea/biarea
82/50 kvm
Avgift
3 828 kr/mån
Driftkostnad
400 kr/mån
Sovrum
3 Sovrum
Såld
2014-03-12
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lilla Brogatan 6C såldes av oss 2014-03-12. Se alla våra försäljningar i Norrtälje

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrala Norrtälje är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mycket unik bostad mitt i centrala Norrtälje intill Norrtäljeån och stans gågator. Äldre charm möter modern funktionalitet. Bostadsrätt med egen entrédörr och trädäckad uteplats vid entrén ger en känsla av att bo i villa mitt i stan. Vackra detaljer såsom de fina trägolven, synlig timmerstomme och bevarad tegelvägg som tagits fram. På entréplanet finns hall. På övre våningen finns kök, vardagsrum, duschrum och 2 sovrum och längst upp finns ett sovrum samt ett stort vindsutrymme om ca 50 kvm. Detta är en bostad ni inte får missa!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.