Lindholmens väg 10

Lindholmens väg 10

Slutpris

3 592 500 kr


Malsta -Bergby— Norrtälje

Lindholmens väg 10


Slutpris
3 592 500 kr

Malsta -Bergby— Norrtälje

Fiskarhedenvilla naturskönt beläget i Malsta, 10 min från Norrtälje

Välkommen till en fantastisk fin nybyggd Fiskarhedenvilla från 2016 naturskönt beläget i Malsta endast 10 min bilväg från Norrtälje. Huset har en modern färgsättning med genomtänkta materialval. Vardagsrum och kök i öppen planlösning med ryggåstak. En värmande braskamin och ett fint ljusflöde skapar en fin harmoni och en härlig atmosfär i hela huset. Kvalitetskök från Ballingslöv med maskinpark från Siemens. Köket har en centrerad köksö med barhäng och förvaring. Huset har tre sovrum samt ett allrum som kan omdisponeras till ytterligare ett sovrum om så önskas. Två badrum varav ett med direktanslutning till ett av sovrummen. Groventré med tvättmaskin och torktumlare samt teknikdel. Två klädkammare varav ett är inrett med hyllplan och klädstänger.
Stor plan tomt om 3 079 kvm med gräsmatta och berghällar i dagen. Uppställningsplats för ett flertal bilar. Grusad gång till entrén samt grusad uteplats i väster. Lekstuga och förrådsbyggnad finns på tomten.

För er som söker ett naturskönt och lugnt läge får inte missa denna chans att förverkliga ert drömboende i ett nybyggt hus med naturen som närmsta granne.


Boarea
131 kvm
Driftkostnad
33 940 kr/år
Tomtarea
3 079 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-02-21

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Lindholmens väg såldes av oss 2019-02-21. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Lindholmens väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.