Lindholmens väg 10 / Malsta -Bergby / Norrtälje

Fiskarhedenvilla naturskönt beläget i Malsta, 10 min från Norrtälje

Slutpris
3 592 500 kr
Boarea
131 kvm
Driftkostnad
33 940 kr/år
Totalareal
3 079 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-02-21
Bostaden är såld!

Denna villa på lindholmens väg såldes av oss 2019-02-21. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på lindholmens väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Malsta -Bergby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en fantastisk fin nybyggd Fiskarhedenvilla från 2016 naturskönt beläget i Malsta endast 10 min bilväg från Norrtälje. Huset har en modern färgsättning med genomtänkta materialval. Vardagsrum och kök i öppen planlösning med ryggåstak. En värmande braskamin och ett fint ljusflöde skapar en fin harmoni och en härlig atmosfär i hela huset. Kvalitetskök från Ballingslöv med maskinpark från Siemens. Köket har en centrerad köksö med barhäng och förvaring. Huset har tre sovrum samt ett allrum som kan omdisponeras till ytterligare ett sovrum om så önskas. Två badrum varav ett med direktanslutning till ett av sovrummen. Groventré med tvättmaskin och torktumlare samt teknikdel. Två klädkammare varav ett är inrett med hyllplan och klädstänger.
Stor plan tomt om 3 079 kvm med gräsmatta och berghällar i dagen. Uppställningsplats för ett flertal bilar. Grusad gång till entrén samt grusad uteplats i väster. Lekstuga och förrådsbyggnad finns på tomten.

För er som söker ett naturskönt och lugnt läge får inte missa denna chans att förverkliga ert drömboende i ett nybyggt hus med naturen som närmsta granne.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration