Lundmansgatan 1A / Grossgärdet / Norrtälje

Välplanerad trea med öppen spis och gedigna materialval

Slutpris
2 200 000 kr
Boarea
77 kvm
Avgift
3 576 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 (andra våningen från entréplan) (Hiss finns ej)
Såld
2017-12-11
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lundmansgatan såldes av oss 2017-12-11. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Lundmansgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Grossgärdet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna trea på 77 kvm på populära Grossgärdet! Bostaden är ytterst välplanerad med två stora sovrum, trivsamt kök i uppdaterat original, rymligt vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen i söderläge samt en vacker öppen spis som både höjer mysfaktorn och värmer gott. Det helkaklade duschrummet är renoverat 2015 i klassiska kulörer och snygg inredning.

Detta är en lägenhet för dig som uppskattar gedigna material och ett bra läge! Stor del av lägenheten är försedd med vacker parkett som nyligen slipats och behandlats. Samtliga väggar är målade i en och samma färgskala, men olika nyanser av grått och vitt och i köket har man bevarat den klassiska och ytterst populära inredningen.

Brf Vårsolen är en välskött och omtyckt förening där avgifterna är låga och engagemanget stort för att alla ska trivas. En fantastisk innergård med grillplats, sittgrupper och fina gräsytor. Ett pittoreskt lusthus finns också till förfogande för föreningens medlemmar. En fräsch och stor tvättstuga finns i huset och föreningen har flera parkeringsplatser.

På Grossgärdet bor Ni centralt med närhet till Norrtäljes stadskärna, Ica Flygfyren och dess handelsområde, skola/förskola och flera träningsanläggningar för att inte tala om gångavstånd till fina grönområden.

Välkommen på visning i denna älskade bostad!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration