Lundmansgatan 11B / Grossgärdet / Norrtälje

Ljus och fin 3:a med balkong åt söder på attraktiva Grossgärdet!

Slutpris
1 890 000 kr
Boarea
71,7 kvm
Avgift
3 264 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-07-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lundmansgatan såldes av oss 2019-07-19. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Lundmansgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Grossgärdet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med toppenläge på Grossgärdet ligger denna ljusa och välplanerade trea om ca 72 kvm! Utsikt mot både norr och söder med mycket grönska i närområdet med balkongen åt söder och har solen skinande under dag och kväll. Ytskikten är genomgående renoverade. Här får du närhet till Norrtäljes stadskärna, pendlingsbussar, förskolor/skolor och livsmedelsbutiker. Stabil förening med låga avgifter där stambyten är utförda och i övrigt löpande renoveringar. En riktigt trevlig bostad i lugna kvarter. Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Grossgärdet

Grossgärdet är en central plats i Norrtälje som ligger nära det mesta som innerstaden har att erbjuda. Här finns allt från handelsområden, butiksgator, polisstation, busstation, sjukhus, kemtvätt, restauranger, barer, träningsanläggningar, kyrkogård, nattklubb, konstgalleria etc.

Centrum

Välkommen ner till Norrtäljes mysiga innerstad. Butiksgatan som går genom centrum är en härlig promenad att gå mot Socitetsparken där man kan avnjuta den fina hamnen. Norrtäljeån är ett mysigt alternativ att promenera istället för att gå igenom butiksgatan.

Restauranger

Med det centrala läget medför att många olika restauranger finns tillgängliga. I Norrtäljes stadskärna finns restauranger för alla tillfällen.

Sport och fritid

För den träningsintresserade finns flertalet gym nere vid stadskärnan. Norrtälje sportcentrum är en kort promenad från Grossgärdet där sportevenemang hålls med jämna mellanrum. Vid sportcentrum ligger Friskis och Svettis som är en favorit av många Norrtäljebor. Badhuset ligger på södra bergen och erbjuder bad, bastu, relax etc.

Kommunikation

Lokalbussar passerar igenom Grossgärdet och tar dig enkelt ner till Norrtälje busstation som är utgångspunkten för alla linjer från Norrtälje. Stockholm är en smidig och bekväm resa med dubbeldäckarna som tar ca 70 minuter. Bilfärd in till Tekniska Högskolan tar ca 50 minuter från Norrtälje.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.