Lundmansgatan 11 B

Lundmansgatan 11 B

Slutpris

1 880 000 kr


Grossgärdet— Norrtälje

Lundmansgatan 11 B


Slutpris
1 880 000 kr

Grossgärdet— Norrtälje

Uthyrningsdel och låg avgift

Välkommen till en riktigt välplanerad fyra om hela 86 m² med uthyrningsdel. Mycket fint belägen med balkong i fritt söderläge mot innergården och även ett fritt läge med härlig utsikt från andra hållet, helt utan insyn. Planlösningen är mycket trivsam med trevligt ljusinsläpp och bra storlek på alla rum. Stambytt helkaklat duschrum och extra wc i uthyrningsdelen. Lägenheten är i behov av renovering.

Brf Väktaren är en mycket omtyckt förening med välskötta fastigheter, fina innergårdar och låga avgifter. Gemensam tvättstuga finns i föreningen och även separat förråd och matkällarförråd hör till lägenheten.

Läget är bästa tänkbara med en kort promenad till bussar mot både Stockholm och Uppsala. Några minuter bort finner vi även Flygfyrens handelsområde med matbutik, apotek, klädaffärer. Centrum med sin mysiga stadskärna och all tänkbar handel når du på några minuters promenad. Fin natur i närområdet med badplats och elljusspår på gångavstånd.


Boarea
86 kvm
Avgift
3 855 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-10-12

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.