Lysbergsvägen 5

Lysbergsvägen 5

Slutpris

6 700 000 kr


Utlunda— Norrtälje

Lysbergsvägen 5


Slutpris
6 700 000 kr

Utlunda— Norrtälje

Ett hus att längta hem till!

Välkommen till detta magiska hus med fantastisk utsikt. Vackert beläget på en höjd med sjöglimt mot Norrtäljeviken och med stort garage med gästrum. Huset erbjuder stora sociala ytor både inne och ute. Här bor du på landet i all dess prakt omringad av vacker natur, samtidigt som du på bara 10 min tar dig in till Norrtälje och vidare mot Stockholm. Bor du här kommer du alltid att längta hem!

Du välkomnas av en stor och praktisk hall med gott om plats för ytterkläder. Uppmärksamheten dras lätt mot allrum och kök som tillsammans utgör en enorm yta som skapar en härlig känsla för hela huset, stora fönsterpartier som via dubbel dörrar leder ut till altanen i perfekt söderläge. Altanen erbjuder en fantastisk utsikt där du kan njuta av många soltimmar och Norrtäljeviken som skymtar nedanför ängarna. Centralt placerat i allrummet finns en stämningsskapande braskamin. Det här är ett rum som inte går av för hackor, här samlar du utan problem hela familjen och alla dina vänner. Köket är ett platsbyggt lantkök som har mycket bra arbetsytor och förvaring.

Huset i övrigt består av tre stora sovrum, allrum, två badrum, stort vardagsrum i vinkel, kök samt tvättstuga med direkt utgång till tomten.

Huset har vinklar och byggtekniska detaljer som ger huset ett ståtligt utseende både på in- och utsida. Här har man investerat i ett effektivt uppvärmningssystem i form av bergvärme och vattenburen golvvärme på entréplanet. Huset har genomgående vackra och gedigna golv i ek.

Till huset hör ett garage med ett gästrum. Den stora gårdsplanen medger plats för ytterligare fordon, t.ex. båtsläp.

På gångavstånd, ca 15 min promenad, finns Lundabadet med sandstrand och badbryggor . Möjlighet till båtplats finns i välskött småbåtshamn, ungefär 10 min promenad bort, som tillhör samfälligheten. Härifrån kommer du direkt ut i Norrtäljeviken och Roslagens fina skärgård som har massor av spännande att erbjuda och upptäcka.

Varmt välkommen på visning och till ett boende med livskvalitet!


Boarea
162 kvm
Driftkostnad
24 218 kr/år
Tomtarea
2 430 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2021-06-09

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Lysbergsvägen såldes av oss 2021-06-09. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Lysbergsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.