Maria Winkvists väg 8A / Solbacka strand / NORRTÄLJE

Välplanerad fyra med fri sikt mot Norrtäljeviken

Slutpris
2 600 000 kr
Boarea
94 kvm
Avgift
5 092 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 6 (Hiss finns)
Såld
2017-06-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Maria Winkvists Väg såldes av oss 2017-06-27. Se alla våra försäljningar i NORRTÄLJE samt även på Maria Winkvists Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Solbacka strand är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en ljus och välplanerad lägenhet i nyskick! Stora sällskapsytor, vacker utsikt samt underbara naturomgivningar med bra promenadstråk är bara några av fördelarna med denna 4:a. Bostaden ligger på första våningen, i entréplan och dess 94 kvm är fördelade på kök och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till balkong i söderläge. Välkomnande hall, duschrum, rymligt sovrum med klädkammare, två extra sovrum samt större badrum med tvättmaskin och tumlare. Från balkongen på 19 kvm har du, i skyddat läge, utsikt mot vackra Norrtäljeviken och får plats med både soffgrupp och matbord. Balkongen är dessutom inglasad för högsta komfort samt inredd med trätrall och dekorativa stenpartier. En oas att nyttja året runt... På höger sida skyddar trädens grönska mot insyn från grannhuset vilket gör att känslan på balkongen är både mysig och privat.


Solbacka Strand är ett populärt område som är under uppbyggnad. Här blandas bostadsrättshus med villor och radhus och höjden på byggnaderna följer naturen ner mot strandlinjen. Här infinner sig lugnet och man kan koppla av. Känslan av att bo i nybyggda hus är härlig och du kan ägna fritiden åt annat än att renovera. För den som tänker på framtiden eller är rörelsehindrad ger dessa hus med rymliga hissar och trapphus stora möjligheter.

Gångavstånd (ca 20 min) till Norrtäljes stadskärna, närhet till mataffär, lokalbuss och skola/förskola.
Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration