Sök Meny
Såld

NORRTÄLJE - Solbacka strand / Maria Winkvists väg 8A

Välplanerad fyra med fri sikt mot Norrtäljeviken

Välkommen till en ljus och välplanerad lägenhet i nyskick! Stora sällskapsytor, vacker utsikt samt underbara naturomgivningar med bra promenadstråk är bara några av fördelarna med denna 4:a. Bostaden ligger på första våningen, i entréplan och dess 94 kvm är fördelade på kök och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till balkong i söderläge. Välkomnande hall, duschrum, rymligt sovrum med klädkammare, två extra sovrum samt större badrum med tvättmaskin och tumlare. Från balkongen på 19 kvm har du, i skyddat läge, utsikt mot vackra Norrtäljeviken och får plats med både soffgrupp och matbord. Balkongen är dessutom inglasad för högsta komfort samt inredd med trätrall och dekorativa stenpartier. En oas att nyttja året runt... På höger sida skyddar trädens grönska mot insyn från grannhuset vilket gör att känslan på balkongen är både mysig och privat.


Solbacka Strand är ett populärt område som är under uppbyggnad. Här blandas bostadsrättshus med villor och radhus och höjden på byggnaderna följer naturen ner mot strandlinjen. Här infinner sig lugnet och man kan koppla av. Känslan av att bo i nybyggda hus är härlig och du kan ägna fritiden åt annat än att renovera. För den som tänker på framtiden eller är rörelsehindrad ger dessa hus med rymliga hissar och trapphus stora möjligheter.

Gångavstånd (ca 20 min) till Norrtäljes stadskärna, närhet till mataffär, lokalbuss och skola/förskola.
Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
NORRTÄLJE / Solbacka strand
Maria Winkvists väg 8A
Slutpris: 2 600 000 kr
Boarea: 94 kvm
Avgift: 5 092 kr/mån
Driftkostnad: 410 kr/mån
Rum: 4 rum (3 sovrum)
Våning: 1 av 6 (Hiss finns)
Såld: 2017-06-27
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / NORRTÄLJE / Maria Winkvists Väg