Sök Meny
Såld

NORRTÄLJE - Solbacka strand / Maria Winkvists väg 8A

Välplanerad fyra med fri sikt mot Norrtäljeviken

Välkommen till en ljus och välplanerad lägenhet i nyskick! Stora sällskapsytor, vacker utsikt samt underbara naturomgivningar med bra promenadstråk är bara några av fördelarna med denna 4:a. Bostaden ligger på första våningen, i entréplan och dess 94 kvm är fördelade på kök och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till balkong i söderläge. Välkomnande hall, duschrum, rymligt sovrum med klädkammare, två extra sovrum samt större badrum med tvättmaskin och tumlare. Från balkongen på 19 kvm har du, i skyddat läge, utsikt mot vackra Norrtäljeviken och får plats med både soffgrupp och matbord. Balkongen är dessutom inglasad för högsta komfort samt inredd med trätrall och dekorativa stenpartier. En oas att nyttja året runt... På höger sida skyddar trädens grönska mot insyn från grannhuset vilket gör att känslan på balkongen är både mysig och privat.


Solbacka Strand är ett populärt område som är under uppbyggnad. Här blandas bostadsrättshus med villor och radhus och höjden på byggnaderna följer naturen ner mot strandlinjen. Här infinner sig lugnet och man kan koppla av. Känslan av att bo i nybyggda hus är härlig och du kan ägna fritiden åt annat än att renovera. För den som tänker på framtiden eller är rörelsehindrad ger dessa hus med rymliga hissar och trapphus stora möjligheter.

Gångavstånd (ca 20 min) till Norrtäljes stadskärna, närhet till mataffär, lokalbuss och skola/förskola.
Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
NORRTÄLJE / Solbacka strand
Maria Winkvists väg 8A
Slutpris: 2 600 000 kr
Boarea: 94 kvm
Avgift: 5 092 kr/mån
Driftkostnad: 410 kr/mån
Rum: 4 rum, varav 3 är sovrum
Våning: 1 av 6 (Hiss finns)
Såld: 2017-06-27
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / NORRTÄLJE / Maria Winkvists Väg
 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år
  Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år

  Det finns flera faktorer som bidragit till att de svenska hushållens sparande så snabbt har stigit till så höga nivåer. En gynnsam ekonomisk utveckling de senaste tio åren har bidragit. Inkomsterna har stigit, fler har fått jobb och huspriserna har ökat samtidigt som både ränta och inflation varit låga.