Maria Winkvists väg 10 lgh 1404 / Solbacka Strand / Norrtälje / Nyproduktion

Stor fin balkong mot söder med naturskönt läge i anslutning till uppvuxen eklund.

Brf Havsvyn
Slutpris
2 585 000 kr
Boarea
77 kvm
Avgift
4 068 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
5 av 7 (Hiss finns)
Såld
2018-04-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Maria Winkvists Väg såldes av oss 2018-04-06. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Maria Winkvists Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Solbacka Strand är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mycket trevligt planerad trerumslägenhet som ligger på husets sydvästra gavel med högt och fint läge. Stor fin balkong mot söder med naturskönt läge i anslutning till uppvuxen eklund. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum.

Välkommen till Brf Havsvyn - högt och fint beläget med ett vackert naturnära läge i ett av Norrtäljes nyaste och mest efterfrågade områden - Solbacka Strand. Här erbjuds funktionellt planerade lägenheter om 1-3 rok med hög grundstandard, hiss i huset och stora balkonger. Samtliga lägenheter har genomtänkta planlösningar med en inredning som är framtagen för att leva upp till ett modernt och funktionellt boende. Helkaklade duschrum med klinkergolv där komfortvärme är standard. Kök från Ballingslöv och maskinell utrustning från Siemens.

Produktionen är i full gång och möjlighet till inflyttning redan till januari 2018.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration