Maria Winkvists Väg 4 B

Maria Winkvists Väg 4 B

Slutpris

1 450 000 kr


Solbacka— Norrtälje

Maria Winkvists Väg 4 B


Slutpris
1 450 000 kr

Solbacka— Norrtälje

Lägenhet i Solbacka strand, med egen ingång och uteplats i markplan

Välkommen till en trevlig 2:a i populära Solbacka strand. I markplan med egen ingång där det finns en stenlagd uteplats att sitta och njuta av kvällssolen på samt en 14 kvm stor uteplats med sjöglimt av Norrtäljeviken. Lägenheten har sovrum med klädkammare, helkaklat badrum med tvättmaskin/torktumlare, kök och vardagsrum i öppen planlösning med fönster från två väderstreck vilket ger ett fint ljusinsläpp. Utgång från kök och vardagsrum till uteplatsen. Spaljen kring uteplatsen får man sänka till 1,10 om man önskar. Förråd precis utanför lägenheten i separat hus på gården.

Brf Fyrskenet var det första att byggas (2013-2014) av de sju punkthusen i populära Solbacka strand. Omtyckta och med ett fantastiskt läge intill Norrtäljeviken med strövområden i vacker natur. Det finns en gång- och cykelbana längst med vattnet från Grind till Norrtälje centrum. Med bil och buss tar det ca 8 min. I Solbacka finns livsmedelsbutik, dagis, skola, kyrka och restaurang inom gångavstånd.

Perfekt för den som vill ha ett modernt, praktiskt och trevligt boende med egen ingång i markplan!


Boarea
54 kvm
Avgift
3 071 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 6
Såld
2017-08-24

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.