Sök Meny
Såld

Norrtälje - Solbacka / Maria Winkvists Väg 4 B

Lägenhet i Solbacka strand, med egen ingång och uteplats i markplan

Välkommen till en trevlig 2:a i populära Solbacka strand. I markplan med egen ingång där det finns en stenlagd uteplats att sitta och njuta av kvällssolen på samt en 14 kvm stor uteplats med sjöglimt av Norrtäljeviken. Lägenheten har sovrum med klädkammare, helkaklat badrum med tvättmaskin/torktumlare, kök och vardagsrum i öppen planlösning med fönster från två väderstreck vilket ger ett fint ljusinsläpp. Utgång från kök och vardagsrum till uteplatsen. Spaljen kring uteplatsen får man sänka till 1,10 om man önskar. Förråd precis utanför lägenheten i separat hus på gården.

Brf Fyrskenet var det första att byggas (2013-2014) av de sju punkthusen i populära Solbacka strand. Omtyckta och med ett fantastiskt läge intill Norrtäljeviken med strövområden i vacker natur. Det finns en gång- och cykelbana längst med vattnet från Grind till Norrtälje centrum. Med bil och buss tar det ca 8 min. I Solbacka finns livsmedelsbutik, dagis, skola, kyrka och restaurang inom gångavstånd.

Perfekt för den som vill ha ett modernt, praktiskt och trevligt boende med egen ingång i markplan!

Sponsrade länkar
Norrtälje / Solbacka
Maria Winkvists Väg 4 B
Slutpris: 1 450 000 kr
Boarea: 54 kvm
Avgift: 3 071 kr/mån
Driftkostnad: 203 kr/mån
Rum: 2 rum (1 sovrum)
Våning: 1 av 6
Såld: 2017-08-24
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Norrtälje / Maria Winkvists Väg