Maria Winkvists väg 6A

Maria Winkvists väg 6A

Slutpris

2 300 000 kr


Solbacka strand— Norrtälje

Maria Winkvists väg 6A


Slutpris
2 300 000 kr

Solbacka strand— Norrtälje

Välplanerad trea med utsikt mot Norrtäljeviken och rymlig, inglasad balkong

Välkommen till en ljus och välplanerad lägenhet i nyskick! Fina sällskapsytor, vacker utsikt samt underbara naturomgivningar med bra promenadstråk är bara några av fördelarna med denna 3:a. Bostaden ligger på första våningen (ej markplan eller entréplan) och dess 74 kvm är fördelade på kök och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till inglasad balkong i söderläge. Välkomnande hall med separat klädkammare, duschrum, rymligt sovrum med garderob bakom skjutdörrar, ett extra sovrum samt rymligt badrum med tvättmaskin och tumlare. Från balkongen på 19 kvm har du, i skyddat läge, delvis utsikt mot vackra Norrtäljeviken och får plats med både soffgrupp och matbord.

Solbacka Strand är ett populärt område som är under uppbyggnad. Här blandas bostadsrättshus med villor och radhus och höjden på byggnaderna följer naturen ner mot strandlinjen. Här infinner sig lugnet och man kan koppla av. Känslan av att bo i nybyggda hus är härlig och du kan ägna fritiden åt annat än att renovera. För den som tänker på framtiden eller är rörelsehindrad ger dessa hus med rymliga hissar och trapphus stora möjligheter.

Gångavstånd (ca 20 min) till Norrtäljes stadskärna, närhet till mataffär, lokalbuss och skola/förskola.

Välkommen på visning!


Boarea
74 kvm
Avgift
4 015 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 6 (Hiss finns)
Såld
2018-11-29

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.