Maria Winkvists väg 10 plan 3 / Solbacka strand / Norrtälje

Stilrent inredd 3:a med stor balkong i söder med vy över eklund

Slutpris
2 200 000 kr
Boarea
77 kvm
Avgift
4 068 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
3 av 6 (Hiss finns)
Såld
2019-04-04
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Maria Winkvists väg 10 plan 3 såldes av oss 2019-04-04. Se alla våra försäljningar i Norrtälje

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Solbacka strand är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en fantastiskt fin lägenhet i nyproducerat hus från 2018. Högt beläget med ett vackert naturnära läge i ett av Norrtäljes nyaste och mest efterfrågade områden , Solbacka Strand. Lägenheten erbjuder genomgående ekparkettgolv och ljusa materialval. Elegant Ballingslövskök med vitvaror från Siemens. Kökets matplats och vardagsrum är i öppen planlösning med ett fantastiskt ljusinsläpp från södervända fönster med rogivande vy över ängsmark och eklund. Från vardagsrummet når man den stora fina balkongen om 13 kvm. Två sovrum varav ett med praktisk garderobsvägg med fyra skjutbara dörrar. Rymligt badrum med komfortvärme. Badrummet är även inrett med tvättmaskin och torktumlare samt praktisk arbetsbänk och förvaring via vägghängda överskåp. Entréhallen erbjuder bra förvaring via garderob och ingång till rymlig klädkammare.

Solbacka Strand är ett naturskönt område med direkt närhet till Norrtäljeviken. Här blandas bostadsrättshus med villor och radhus och höjden på byggnaderna följer naturen ner mot strandlinjen. Här bor man i vacker natur på bekvämt cykelavstånd in till Norrtälje centrum. Här erbjudes även bra kommunikationer med buss in till centrum och därifrån går täta bussturer in till Stockholms C.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration