Maria Winkvists Väg 10 / Solbacka Strand / Norrtälje

Högt och fint läge med fantastisk balkong där solen flödar

Slutpris
2 495 000 kr
Boarea
77 kvm
Avgift
4 068 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
6 av 7 (Hiss finns)
Såld
2019-10-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Maria Winkvists Väg såldes av oss 2019-10-14. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Maria Winkvists Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Solbacka Strand är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Havsvyn upp på plan fem där ljuset flödar och solen strålar in i denna moderna och välplanerade trea. Här är det bara att flytta in och för den som önskar kan möblerna ingå. Lägenheten ligger med fint hörnläge mot sydväst och består av 77 välplanerade kvadrat. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som möjliggör en trevlig inredning och fina sociala ytor. Köksdelen är utrustad med material av hög standard och mycket förvaring. Ett kök för den matintresserade med snygg köksinredning från Ballingslöv och full maskinell utrustning från Siemens. Hög standard och komfort även i duschrummet som är utrustat med golvvärme, tvättmaskin och tumlare samt rymlig duschyta. Rymlig balkong i söderläge med sol fram till sen eftermiddag, en perfekt plats att inta en sommarmiddag i solen. Härifrån är det rogivande utsikt mot ekskogen och de fina omgivningarna. Välkommen till en riktigt fin och snyggt inredd lägenhet, nytt och bekvämt med hiss där det bara är att öppna dörren och flytta in.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Solbcka Strand

På bara några minuter bilresa från centrala Norrtälje har populära Solbacka Strand byggts upp. Här blandas villor, radhus och lägenheter och skapar en trevlig atmosfär intill Norrtäljeviken.

Ett härlig läge mellan stad och land

Solbacka Strand ligger i nordöstra Norrtälje. Närheten till stan i kombination med ett lugnt och avkopplande område vid vattnet är något som gör detta område verkligen attraktivt. Här glittrar Norrtäljeviken som tar dig vidare ut i Stockholms vackra skärgård. Lummig omgivning med idylliska kolonilotter. Med gångavstånd (ca 2 km) till centrala Norrtälje. Närmaste butik är Konsum i Grind och där finns också en restaurang. Välkommen att bo i Solbacka Strand - granne med havet.

Skola

Grindskolan (F-9) ligger bara på några minuters gångavstånd.

Gång- och cykelväg till centrala Norrtälje

Från Solbacka Strand finns en gång- och cykelväg som leder till Norrtälje.

Strövområden

Intill området ligger Lindholmens naturreservat. Reservatet är ca 4 hektar och är en berg- och moränkulle bevuxen med lövträäd.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.