Maria Winkvists Väg 10 A, hiss högst upp / Solbacka Strand / Norrtälje

Högst upp med hiss!

Slutpris
2 550 000 kr
Boarea
77 kvm
Avgift
4 068 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
7 av 7 (Hiss finns)
Såld
2019-12-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Maria Winkvists väg såldes av oss 2019-12-17. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Maria Winkvists väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Solbacka Strand är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen högst upp i huset där denna moderna och stilfulla trea ligger på husets sydöstra gavel. Här är allt i nyskick i fastighet som färdigställdes i början av 2018 med all tänkbar komfort. Hissen tar dig hela vägen upp till lägenheten och och direkt när du öppnar dörren nås du av ljusflödet och det fina öppna läget med vy över himmel, hav och natur. Stora fönsterpartier som tar till vara på ljuset och bjuder på fina naturvyer. Lägenheten ligger med fint hörnläge och består av 77 välplanerade kvadrat. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum gör att rummet känns modernt och väl anpassat till dagens önskemål med plats för umgänge. Köksdelen är utrustad med material av hög standard och mycket förvaring. Ett kök för den matintresserade med fin köksinredning från Ballingslöv och full maskinell utrustning från Siemens. Hög standard och komfort även i duschrummet som är utrustat med golvvärme, tvättmaskin och tumlare samt rymlig duschyta. Riktigt stor balkong i söderläge om ca 13 m², en perfekt plats att njuta av dagen med helt ogenerat läge utan insyn. Välkommen till en riktigt fin och välplanerad lägenhet där du blir första boende.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Solbacka Strand

På bara några minuter bilresa från centrala Norrtälje har populära Solbacka Strand byggts upp. Här blandas villor, radhus och lägenheter och skapar en trevlig atmosfär intill Norrtäljeviken.

Ett härlig läge mellan stad och land

Solbacka Strand ligger i nordöstra Norrtälje. Närheten till stan i kombination med ett lugnt och avkopplande område vid vattnet är något som gör detta område verkligen attraktivt. Här glittrar Norrtäljeviken som tar dig vidare ut i Stockholms vackra skärgård. Lummig omgivning med idylliska kolonilotter. Med gångavstånd (ca 2 km) till centrala Norrtälje. Närmaste butik är Konsum i Grind och där finns också en restaurang. Välkommen att bo i Solbacka Strand - granne med havet.

Skola

Grindskolan (F-9) ligger bara på några minuters gångavstånd.

Gång- och cykelväg till centrala Norrtälje

Från Solbacka Strand finns en gång- och cykelväg som leder till Norrtälje.

Strövområden

Intill området ligger Lindholmens naturreservat. Reservatet är ca 4 hektar och är en berg- och moränkulle bevuxen med lövträäd.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.