Midsommarvägen 5 / Ropnäs / Norrtälje

Forma din egen sommardröm

Slutpris
1 225 000 kr
Boarea/biarea
60/10 kvm
Driftkostnad
4 900 kr/år
Tomtarea
2 316 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-06-10
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på midsommarvägen såldes av oss 2020-06-10. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på midsommarvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ropnäs är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Chans att förverkliga din sommardröm på 60 kvm i detta nästan färdiga sommarhus på stor plan tomt om 2316 nära det fina badet och skyddade båthamnen i Ropnäs.

Huset som ursprungligen uppfördes 1979 blev aldrig inrett och har stått tomt sedan dess. 2019 påbörjade ägaren ett färdigställande och bytte då taket till ett nytt betongtegeltak, monterade nya 2 glasfönster och gjorde en allmän översyn utvändigt. Det drogs även fram el och vatten till huset och inredning med innerväggar, golv och tak färdigställdes. Nu återstår det för köparen att slutföra inredningen med målning, montering av kök och badrum samt ordna ett avlopp.

Den stora plana tomten är grovanlagd och har ett högt och soligt läge och en anlagd uppfart med gång fram till huset. Huset ligger nära den fina bad och lekplatsen i Ropnäs där det även finns en skyddad båthamn med möjlighet till båtplats. Här finns även en samlingslokal med ett välordnat midsommarfirande.

Välkommen att bygga din sommardröm i ett fint etablerat område nära vattnet med en härlig skärgård runt hörnet.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.