Midsommarvägen 5

Midsommarvägen 5

Slutpris

1 225 000 kr


Ropnäs— Norrtälje

Midsommarvägen 5


Slutpris
1 225 000 kr

Ropnäs— Norrtälje

Forma din egen sommardröm

Chans att förverkliga din sommardröm på 60 kvm i detta nästan färdiga sommarhus på stor plan tomt om 2316 nära det fina badet och skyddade båthamnen i Ropnäs.

Huset som ursprungligen uppfördes 1979 blev aldrig inrett och har stått tomt sedan dess. 2019 påbörjade ägaren ett färdigställande och bytte då taket till ett nytt betongtegeltak, monterade nya 2 glasfönster och gjorde en allmän översyn utvändigt. Det drogs även fram el och vatten till huset och inredning med innerväggar, golv och tak färdigställdes. Nu återstår det för köparen att slutföra inredningen med målning, montering av kök och badrum samt ordna ett avlopp.

Den stora plana tomten är grovanlagd och har ett högt och soligt läge och en anlagd uppfart med gång fram till huset. Huset ligger nära den fina bad och lekplatsen i Ropnäs där det även finns en skyddad båthamn med möjlighet till båtplats. Här finns även en samlingslokal med ett välordnat midsommarfirande.

Välkommen att bygga din sommardröm i ett fint etablerat område nära vattnet med en härlig skärgård runt hörnet.


Boarea/biarea
60/10 kvm
Driftkostnad
4 900 kr/år
Tomtarea
2 316 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-06-10

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på midsommarvägen såldes av oss 2020-06-10. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på midsommarvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.