Noorsgatan 13

Noorsgatan 13

Slutpris

1 675 000 kr


Centralt— Norrtälje

Noorsgatan 13


Slutpris
1 675 000 kr

Centralt— Norrtälje

Endast en halvtrappa! Trivsam 4 rok med fönster åt tre håll & balkong i söder.

Endast en halv trappa upp i omtyckta Brf Fasanen! Välkommen till Noorsgatan 13, om 4 rok på 89 kvm med balkong i fritt söderläge. Här är vardagen enkel med välsorterad mataffär ICA och stadsbuss alldeles utanför porten, centrum och kommunikationer ligger på bekvämt gångavstånd. Föreningen är välskött med låga avgifter, många parkeringsplatser, och nu med helt nya fönster persienner och balkongdörrar. Trivsam lägenhet som är fint planerad med stora luftiga rum, bra förvaring ( stort källarförråd) och fönster åt tre håll.

Ett stort plus är lägenhetens fina skyddade balkong som ligger i lummigt söderläge med sol från förmiddag till kväll. En perfekt plats att avnjuta alltifrån tidig lunch till middag på kvällen då balkongen ligger med öppning direkt från matsalen. Lägenheten är i genomgående original skick och fördelas på vardagsrum med parkettgolv, ett välplanerat kök, tre bra sovrum, toalett, duschrum och hall Ett komfortabelt boende i ett lugnt område för dig som vill ha närhet till det mesta utan trappor och där allt det nödvändiga ingår i månadsavgiften. Välkommen hem!


Boarea
89.8 kvm
Avgift
3 980 kr/mån
Rum
5 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-10-16

Mäklarhuset Norrtälje

Denna lägenhet på Noorsgatan såldes av oss 2019-10-16. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Noorsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.