Norrtäljevägen 532 / Rönnsbol / Norrtälje

Optimalt planerad 50-talsvilla för den stora familjen

Slutpris
2 700 000 kr
Boarea/biarea
156/95 kvm
Driftkostnad
36 229 kr/år
Tomtarea
3 720 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2018-02-21
Bostaden är såld!

Denna villa på Norrtäljevägen såldes av oss 2018-02-21. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Norrtäljevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rönnsbol är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett häftigt hus med praktiskt pendlarläge ca 10 min utanför Norrtälje! Detta optimalt planerade funkishus med byggnadsår 1948 och en totalarea på 251 kvm passar den stora familjen som kräver minst 4 sovrum och fina sällskapsytor. Huset är fördelat på tre plan; nedre plan med hall, kök, matsal, vardagsrum och badrum. Övre plan består av fyra sovrum, duschrum och en genomgångshall. I källaren finns tvättstuga, hobbyrum, bastu och dusch. Förvaring likt en dröm för en småbarnsfamilj liksom avstånd till skola och förskola.

Huset har en balkong på framsidan som även fungerar som tak över entrén och på baksidan finns en stor altan i västerläge. Möjligheterna med den över 3000 kvm stora tomten är oändliga. Här finns flertalet fruktträd och en kortare promenad ner till Erken.

Detta hus måste upplevas på plats, så välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration