Nya Österäng 60

Nya Österäng 60

Slutpris

1 530 000 kr


Nya Österäng— Norrtälje

Nya Österäng 60


Slutpris
1 530 000 kr

Nya Österäng— Norrtälje

Renoverat fritidshus med båtplats!

Rejält timmerhus med mycket charm som genomgående renoverats från 2013 till dagens fina skick. Här bor ni i ett lugnt naturskönt läge med vackra grönområden och närheten till havet. Härlig altan som erbjuder plats för stora sällskap under varma sommarkvällar med en öppen vy mot grönskade allmänning. Vinterbonat fritidshus med lantligt kök och delvis öppen planlösning mot sällskapsrum. Två renoverade gästhus som rymmer många sovplatser. Duschrum och separat toalett i anslutning till altan. Detta är en av få fastigheter med anslutning till samfällighetens brunn med åretruntvatten. Plan och grönskande trädgårdstomt, perfekt för umgänge, lek eller plantering. Endast 15 min från Norrtälje och 45 min från Stockholm. Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
ca 32/5 kvm
Driftkostnad
15 801 kr/år
Tomtarea
2 181 kvm
Rum
1 rum
Såld
2017-07-26

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Nya Österäng såldes av oss 2017-07-26. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Nya Österäng.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.