Sök Meny
Såld

Norrtälje - Fågelsången / Nyponvägen 19

Stilfullt renoverat kedjehus i populära Fågelsången

Äntligen finns ett av dessa härliga och spännande kedjehus med gavelläge till salu! Bostaden har genomgående renoverats med känsla och stil under de senaste åren, och är verkligen optimalt för den större familjen eller Er som tycker om att ha utrymme att umgås. Att huset är fördelat på fyra plan möjliggör tillfälle att vara för sig själv samtidigt som umgängesytorna är välplanerade och generösa. Fyra sovrum, två bad-/duschrum och stor matplats framför braskaminen är bara några exempel. Här kan familjen trivas och växa om så är fallet. Gott om förvaring i sovrummen samt två förråd inomhus. Man har satsat mycket på värmeåtervinning och att göra huset mer energisnålt, men även på det estetiska. Husets byggnadsår 1976, är ett minne blott. Huset är besiktigat och protokoll kommer att finnas på visningen.

Husets framsida har känslan av en innergård med trädäck i söderläge, stenlagda gångar och gräsmatta. Här har man även tänkt på utebelysning för trivsamheten och en rejäl grind för säkerheten. En insynsskyddad tomt med bra ljusinsläpp.
På husets baksida finns gräsytor upp mot skogspartiet, trädäck med god plats för utegrupp, vedförråd och gungor. Det känns privat och samtidigt luftigt, som ett hus med gaveltomt för med sig.
Garaget har praktiskt gjorts om till två fräscha gästrum med plats för dubbelsäng och ingång från trädgården.

Fågelsången låter inte bara pittoreskt utan är ett populärt område där Ni har nära till flertalet skolor, förskolor och mataffärer. Men inte att förglömma "Nyponbacken", lite längre ner på gatan med dess fina lekpark och pulkabacke om vintern. Det är cykelavstånd till Norrtäljes stadskärna, men tryter orken, går bussen i princip utanför dörren. Längtar du till havet är det bara en kort promenad till området Gransäter och strandpromenaden ner på stan. Den tar Er förbi hamnområdet med gamla sjöbodar, och där även en helt ny stadsdel växer fram.

Välkommen på visning för att uppleva denna härliga bostad!

Sponsrade länkar
Norrtälje / Fågelsången
Nyponvägen 19
Slutpris: 3 400 000 kr
Boarea/biarea: 141/15 kvm
Driftkostnad: 43 809 kr/år
Tomtarea: 369 kvm
Rum: 6 rum (4 sovrum)
Såld: 2017-02-23
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Hetaste inredningstrenderna i höst!
  Hetaste inredningstrenderna i höst!

  Hösten är på ingång och vi ser fram emot den i särklass mysigaste tiden på året. Chilli’s inredningsexpertJohanna Niva listatRde senaste trenderna

 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

  Bostad / Sverige / Stockholm / Norrtälje / Nyponvägen