Nyponvägen 5

Nyponvägen 5

Slutpris

3 550 000 kr


Fågelsången— Norrtälje

Nyponvägen 5


Slutpris
3 550 000 kr

Fågelsången— Norrtälje

Öppet och ombonat kedjehus i Fågelsången

Nu finns chansen att förvärva ett av dessa populära och omtyckta kedjehus! Bostadens 141 kvm har genomgående renoverats med känsla och stil under de senaste åren, och är verkligen optimalt för den större familjen eller Er som tycker om att ha utrymme att umgås. Att huset är fördelat på fyra plan möjliggör tillfälle att vara för sig själv samtidigt som umgängesytorna är välplanerade och generösa. Fyra sovrum, två bad-/duschrum och stor matplats framför braskaminen är bara några exempel. Här kan familjen trivas och växa om så är fallet. Gott om förvaring i sovrummen samt två förråd inomhus. Man har satsat mycket på värmeåtervinning och att göra huset mer energisnålt, men även på det estetiska. Husets byggnadsår 1976, är ett minne blott. Huset är besiktigat och protokoll kommer att finnas på visningen.

Husets framsida har känslan av en innergård med både inglasat uterum (ca 15 kvm) samt öppet trädäck i söderläge, stenlagda gångar och gräsmatta. Här har man även tänkt på utebelysning för trivsamheten och en rejäl grind för säkerheten. En insynsskyddad tomt med bra ljusinsläpp.
På husets baksida finns gräsyta och rabatt upp mot skogspartiet, trädäck med god plats för utegrupp och fristående förråd. Garaget är generöst med plats för både bil, verktyg och massor med förvaring.

Fågelsången låter inte bara pittoreskt utan är ett populärt område där Ni har nära till flertalet skolor, förskolor och mataffärer. Men inte att förglömma "Nyponbacken", lite längre ner på gatan med dess fina lekpark och pulkabacke om vintern. Det är cykelavstånd till Norrtäljes stadskärna, men tryter orken, går bussen i princip utanför dörren. Längtar du till havet är det bara en kort promenad till området Gransäter och strandpromenaden ner på stan. Den tar Er förbi hamnområdet med gamla sjöbodar, och där även en helt ny stadsdel växer fram.

Välkommen på visning för att uppleva denna härliga bostad!


Boarea
141 kvm
Driftkostnad
32 741 kr/år
Tomtarea
372 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2017-08-15

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.