Nyponvägen 5 / Fågelsången / Norrtälje

Öppet och ombonat kedjehus i Fågelsången

Slutpris
3 550 000 kr
Boarea
141 kvm
Driftkostnad
32 741 kr/år
Tomtarea
372 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2017-08-15
Bostaden är såld!

Denna kedjehus på Nyponvägen såldes av oss 2017-08-15. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Nyponvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fågelsången är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns chansen att förvärva ett av dessa populära och omtyckta kedjehus! Bostadens 141 kvm har genomgående renoverats med känsla och stil under de senaste åren, och är verkligen optimalt för den större familjen eller Er som tycker om att ha utrymme att umgås. Att huset är fördelat på fyra plan möjliggör tillfälle att vara för sig själv samtidigt som umgängesytorna är välplanerade och generösa. Fyra sovrum, två bad-/duschrum och stor matplats framför braskaminen är bara några exempel. Här kan familjen trivas och växa om så är fallet. Gott om förvaring i sovrummen samt två förråd inomhus. Man har satsat mycket på värmeåtervinning och att göra huset mer energisnålt, men även på det estetiska. Husets byggnadsår 1976, är ett minne blott. Huset är besiktigat och protokoll kommer att finnas på visningen.

Husets framsida har känslan av en innergård med både inglasat uterum (ca 15 kvm) samt öppet trädäck i söderläge, stenlagda gångar och gräsmatta. Här har man även tänkt på utebelysning för trivsamheten och en rejäl grind för säkerheten. En insynsskyddad tomt med bra ljusinsläpp.
På husets baksida finns gräsyta och rabatt upp mot skogspartiet, trädäck med god plats för utegrupp och fristående förråd. Garaget är generöst med plats för både bil, verktyg och massor med förvaring.

Fågelsången låter inte bara pittoreskt utan är ett populärt område där Ni har nära till flertalet skolor, förskolor och mataffärer. Men inte att förglömma "Nyponbacken", lite längre ner på gatan med dess fina lekpark och pulkabacke om vintern. Det är cykelavstånd till Norrtäljes stadskärna, men tryter orken, går bussen i princip utanför dörren. Längtar du till havet är det bara en kort promenad till området Gransäter och strandpromenaden ner på stan. Den tar Er förbi hamnområdet med gamla sjöbodar, och där även en helt ny stadsdel växer fram.

Välkommen på visning för att uppleva denna härliga bostad!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn