Nyponvägen 3 / Fågelsången / Norrtälje

Rymligt kedjehus i barnvänligt område

Slutpris
2 800 000 kr
Boarea
141 kvm
Driftkostnad
41 364 kr/år
Totalareal
372 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2018-09-27
Bostaden är såld!

Denna kedjehus på Nyponvägen såldes av oss 2018-09-27. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Nyponvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fågelsången är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns chansen att förvärva ett av dessa populära och omtyckta kedjehus! Bostadens 141 kvm är fördelade på stort vardagsrum, kök med rejält matrum samt 4 stora sovrum och två våtrum. Optimalt för den större familjen eller Er som tycker om att ha utrymme att umgås. Att huset är fördelat på fyra plan möjliggör tillfälle att vara för sig själv samtidigt som umgängesytorna är välplanerade och generösa. Här kan familjen trivas och växa om så är fallet. Gott om förvaring i sovrummen samt två förråd inomhus. Huset är besiktigat och protokoll kommer att finnas på visningen.

Husets framsida har känslan av en innergård med öppet trädäck i söderläge, stenlagda gångar och gräsmatta, men även ett parti som är inglasat, för de lite svalare kvällarna i höst. En insynsskyddad tomt med bra ljusinsläpp. På baksidan, som vetter mot skogen finns ett litet förråd och en tomt som antingen kan planeras för växtlighet eller användas som en spännande lekplats för barnen.
Garaget är generöst med plats för både bil, verktyg och massor med förvaring.

Fågelsången låter inte bara pittoreskt utan är ett populärt område där Ni har nära till flertalet skolor, förskolor och mataffärer. Men inte att förglömma "Nyponbacken", lite längre ner på gatan med dess fina lekpark och pulkabacke om vintern. Det är cykelavstånd till Norrtäljes stadskärna, men tryter orken, går bussen i princip utanför dörren. Längtar du till havet är det bara en kort promenad till området Gransäter och strandpromenaden ner på stan. Den tar Er förbi hamnområdet med gamla sjöbodar, och där även en helt ny stadsdel växer fram.

Välkommen på visning för att uppleva denna bostad och det mysiga området!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn