Nyponvägen 3 / Fågelsången / Norrtälje

Rymligt kedjehus i barnvänligt område

Slutpris
2 800 000 kr
Boarea
141 kvm
Driftkostnad
41 364 kr/år
Tomtarea
372 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2018-09-27
Bostaden är såld!

Denna kedjehus på Nyponvägen såldes av oss 2018-09-27. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Nyponvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fågelsången är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns chansen att förvärva ett av dessa populära och omtyckta kedjehus! Bostadens 141 kvm är fördelade på stort vardagsrum, kök med rejält matrum samt 4 stora sovrum och två våtrum. Optimalt för den större familjen eller Er som tycker om att ha utrymme att umgås. Att huset är fördelat på fyra plan möjliggör tillfälle att vara för sig själv samtidigt som umgängesytorna är välplanerade och generösa. Här kan familjen trivas och växa om så är fallet. Gott om förvaring i sovrummen samt två förråd inomhus. Huset är besiktigat och protokoll kommer att finnas på visningen.

Husets framsida har känslan av en innergård med öppet trädäck i söderläge, stenlagda gångar och gräsmatta, men även ett parti som är inglasat, för de lite svalare kvällarna i höst. En insynsskyddad tomt med bra ljusinsläpp. På baksidan, som vetter mot skogen finns ett litet förråd och en tomt som antingen kan planeras för växtlighet eller användas som en spännande lekplats för barnen.
Garaget är generöst med plats för både bil, verktyg och massor med förvaring.

Fågelsången låter inte bara pittoreskt utan är ett populärt område där Ni har nära till flertalet skolor, förskolor och mataffärer. Men inte att förglömma "Nyponbacken", lite längre ner på gatan med dess fina lekpark och pulkabacke om vintern. Det är cykelavstånd till Norrtäljes stadskärna, men tryter orken, går bussen i princip utanför dörren. Längtar du till havet är det bara en kort promenad till området Gransäter och strandpromenaden ner på stan. Den tar Er förbi hamnområdet med gamla sjöbodar, och där även en helt ny stadsdel växer fram.

Välkommen på visning för att uppleva denna bostad och det mysiga området!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Fågelsången

Villa/radhus området Fågelsången är ett lugnt och trivsamt bostadsområde i norra Norrtäljes innerstad.

Familjeliv

Här finner du en perfekt plats att bosätta sig med familjen eller om du bara söker dig ut till ett lugnt område men ändå vill ha närhet till resten av Norrtälje.

Natur

Närhet till naturlivet och skogspromenader finns i detta område. En promenad in i skogen finner du Porshanken som är ett gammalt soldattorp från 1800 talet. Idag används det av den ideella föreningen Club of Western. Här finns det möjligheter för skolutflykter och grillplats. Elljusspår på 11,5 km har utgångspunkt här.

Livsmedel

ICA Norrköp ligger strax söder om Fågelsången. Norrköp är en butik som tänker på framtiden och lägger vikt på miljöval och lokala leverantörer. Coop Nära finns också tillgängligt och har generösa öppettider. Precis vid coop butiken finns en obemannad OKQ8 och Pizzeria Arena med goda omdömen.

Skolor

I Fågelsången finns Freinetskolan Mimer med klasser från förskolan upp till årskurs 9. I den östra delen av Fågelsången finner du Solbacka förskola. På andra sidan av Vätövägen finns Grindskolan som tar in elever i årskurserna F-9 och Parkskolan med årskurserna F-6.

Liknande bostäder i närheten