Sök Meny
Såld

Norrtälje - Centrala Norrtälje / Odengatan 6 D

Välplanerad och central 3:a i nyskick

Nu finns chansen att förvärva en av de populära lägenheterna i Brf Kristallen! Föreningen är känd för dess optimala läge nära stadskärnan samt de färgglada och vackert designade husen. Denna trea på 86 kvm är smart planerad med stora sovrum och generösa sällskapsytor, förutom ett rymligt duschrum och klädkammare i anslutning till sovrummen. Genomgående ljusa och neutrala ytskikt, vackert parkettgolv samt kaklat duschrum med klinkergolv. Från vardagsrum och sovrum har man fantastisk utsikt över takåsarna och kyrktornet. På andra våningen med balkong i västerläge in mot gården befinner man sig i skyddat läge.

Känner du, som många andra, att du vill flytta in utan att behöva renovera, i en modernt utformad bostad nära till allt, då har du hamnat rätt. I en förening där man tar hand om varandra och möjlighet till umgänge är stort om man så vill.
Lägenheten finns centralt, här har du närhet till både mataffärer, butiker, restauranger och allt vad Norrtälje stad har att erbjuda. Perfekt avstånd till busstationen med mycket goda pendlingsmöjligheter till bland annat Stockholm.

Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Norrtälje / Centrala Norrtälje
Odengatan 6 D
Slutpris: 2 695 000 kr
Boarea: 86 kvm
Avgift: 4 658 kr/mån
Driftkostnad: 648 kr/mån
Rum: 3 rum, varav 2 är sovrum
Våning: 2 av 3 (Hiss finns)
Såld: 2016-12-11
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Norrtälje / Odengatan