Sök Meny
Såld

Norrtälje - Centrala Norrtälje / Odengatan 6 D

Välplanerad och central 3:a i nyskick

Nu finns chansen att förvärva en av de populära lägenheterna i Brf Kristallen! Föreningen är känd för dess optimala läge nära stadskärnan samt de färgglada och vackert designade husen. Denna trea på 86 kvm är smart planerad med stora sovrum och generösa sällskapsytor, förutom ett rymligt duschrum och klädkammare i anslutning till sovrummen. Genomgående ljusa och neutrala ytskikt, vackert parkettgolv samt kaklat duschrum med klinkergolv. Från vardagsrum och sovrum har man fantastisk utsikt över takåsarna och kyrktornet. På andra våningen med balkong i västerläge in mot gården befinner man sig i skyddat läge.

Känner du, som många andra, att du vill flytta in utan att behöva renovera, i en modernt utformad bostad nära till allt, då har du hamnat rätt. I en förening där man tar hand om varandra och möjlighet till umgänge är stort om man så vill.
Lägenheten finns centralt, här har du närhet till både mataffärer, butiker, restauranger och allt vad Norrtälje stad har att erbjuda. Perfekt avstånd till busstationen med mycket goda pendlingsmöjligheter till bland annat Stockholm.

Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Norrtälje / Centrala Norrtälje
Odengatan 6 D
Slutpris: 2 695 000 kr
Boarea: 86 kvm
Avgift: 4 658 kr/mån
Driftkostnad: 648 kr/mån
Rum: 3 rum (2 sovrum)
Våning: 2 av 3 (Hiss finns)
Såld: 2016-12-11
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Norrtälje / Odengatan