Odengatan 8 C, hiss våning 3

Odengatan 8 C, hiss våning 3

Slutpris

2 700 000 kr


Centrala Norrtälje— Norrtälje

Odengatan 8 C, hiss våning 3


Slutpris
2 700 000 kr

Centrala Norrtälje— Norrtälje

Hörnlägenhet i nyskick med hiss och inglasad balkong i populära Brf Kristallen

Välkommen till Odengatan 8 C och denna ljusa och stiliga stadsvåning som stod klar för inflyttning 2014. Här bor du i en välplanerad hörnlägenhet på våning tre om 85 m² med fantastiskt ljusinsläpp och fina vyer över Norrtäljes siluett. Utsikten, ljusflödet, närheten till allt och bekvämligheten med hiss är några av de fördelar med att bo just här. Lägenheten är mycket trevligt planerad och vardagsrum och kök är den centrala punkten i bostaden. Härifrån ligger den inglasade balkongen i rakt söderläge där du njuter av solen från förmiddag till sen eftermiddag. Genomgående ljusa fina färgval och ett riktigt fint kök från Ballingslöv som är fullt maskinellt utrustat. Duschrummet är stort och bekvämt och snyggt inrett med helkaklade väggar och klinker på golvet. Här finns golvvärme, handdukstork och egen tvättdel med både tvättmaskin och tumlare.
Brf Kristallen är en mycket omtyckt och efterfrågad förening med centralt och perfekt läge. I föreningen finns övernattningsrum för gäster och bastu som kan hyras. Förråd finns till lägenheten och det finns även cykelrum och garage i huset. Här bor du med absolut närhet till det mesta. En kort promenad bort finns Norrtäljes centrum med dess utbud av restauranger och butiker. Busstorget ligger också nära där pendlarbussarna mot bland annat Stockholm går med täta avgångar. Härliga promenadstråk längs med Norrtäljeån och flera stora välsorterade mataffärer och handelsområden finns också inom gångavstånd. Ett kvalitetsboende med hög komfort, varmt välkommen på visning!


Boarea
85 kvm
Avgift
4 604 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-10-18

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.