Sök Meny
Såld

Norrtälje - Centralt/Kvisthamra / Örtagårdsgatan 1

Ett älskat hus på lugn tvärgata med utsikt över takåsar

Örtagårdsgatan 1, ett älskat hus i vackra och omtyckta Kvisthamra med lugnt läge på tvärgata. Rejält tilltaget hus i gott skick om ca 280 kvm med tilltalande planlösning och generös takhöjd. I huset ryms sex sovrum, nytt smakfullt kök, stora sociala ytor, nytt lyxigt badrum, bastu och dubbelgarage. Vacker lummig trädgård med fruktträd, syrener och gräsytor. Insynskyddad altan i vinkel med bästa solläge. Här avnjuts grillmiddagar i kvällssolen antingen under tak eller bar himmel. På balkongen ser du ut över villaområdets takåsar och trädtoppar. I attraktiva Kvisthamra bor du nära skärgården, skolor, småstadens egna centrum, båthamn, tennisbannor och skidbacke. Varmt välkommen till Örtagårdsgatan 1, ett boende med livskvalité.

Sponsrade länkar
Norrtälje / Centralt/Kvisthamra
Örtagårdsgatan 1
Slutpris: 6 250 000 kr
Boarea/biarea: 181/101 kvm
Driftkostnad: 50 421 kr/år
Tomtarea: 846 kvm
Rum: 12 rum, varav 6 är sovrum
Såld: 2017-06-22
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Norrtälje / Örtagårdsgatan

Andra liknande sålda bostäder

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!  

 • Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år
  Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år

  Det finns flera faktorer som bidragit till att de svenska hushållens sparande så snabbt har stigit till så höga nivåer. En gynnsam ekonomisk utveckling de senaste tio åren har bidragit. Inkomsterna har stigit, fler har fått jobb och huspriserna har ökat samtidigt som både ränta och inflation varit låga.