Överbodavägen 4 / Frötuna - Överboda / Norrtälje

Sommaridyll att njuta av året runt, nära service, bad-& båtplats!

Slutpris
1 450 000 kr
Boarea
72 kvm
Driftkostnad
10 798 kr/år
Totalareal
2 837 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-05-29
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på överbodavägen såldes av oss 2019-05-29. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på överbodavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Frötuna - Överboda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

En fin högt belägen, syd-väst vänd natur- och trädgårdstomt om 2 837 kvm att nyttja året om med insynsskyddat läge, kvällssol på altan och cykelavstånd till bad-och båtplats. Fastigheten är belägen endast ca 1 mil från Norrtälje och 7,5 mil från Stockholms tullar, i fina Överboda som omges av vackra gårdar, grusvägar, öppna fält och en fantastisk skärgård.

Huset på sina 72 kvm är fördelat på 3 rok och erbjuder förutom en fin utsikt mot fältet, också en härlig altan under tak med kvällssol, sällskapsrum med braskamin, kök med matplats för 4-6 personer, hall med klädkammare, helkaklat duschrum med toalett och två bra sovrum, för att bara nämna några saker. Fastigheten erbjuder plats för både familjen och vänner på besök som bor fint i gäststuga. På tomten finns också fina äppelträd, ett förråd och en snickarbod.

Omtyckta Marholmen finns bara två kilometer från huset med fina badstränder, båtplats, löparspår, tennisbana, minigolf, spa anläggning, hotell, restaurang och mycket mer. En storfavorit för både vuxna och barn. Se länk https://www.marholmen.se/

SL-buss stannar 1,6 kilometer från huset, cykelavstånd på fin grusväg längst med vattnet till lanthandel och båtmack i Spillersboda 6 kilometer bort och året runt öppen matbutik vid Vreta handel 6,5 kilometer bort.

Här finns plan och tillgänglig gräsmatta, perfekt för lek och spel. Tomten är stor och för den som vill bygga mer finns det gott om plats på tomten. Generös byggrätt då fastigheten ligger utanför detaljplanerat område.
Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration