Överbodavägen 4

Överbodavägen 4

Slutpris

1 450 000 kr


Frötuna - Överboda— Norrtälje

Överbodavägen 4


Slutpris
1 450 000 kr

Frötuna - Överboda— Norrtälje

Sommaridyll att njuta av året runt, nära service, bad-& båtplats!

En fin högt belägen, syd-väst vänd natur- och trädgårdstomt om 2 837 kvm att nyttja året om med insynsskyddat läge, kvällssol på altan och cykelavstånd till bad-och båtplats. Fastigheten är belägen endast ca 1 mil från Norrtälje och 7,5 mil från Stockholms tullar, i fina Överboda som omges av vackra gårdar, grusvägar, öppna fält och en fantastisk skärgård.

Huset på sina 72 kvm är fördelat på 3 rok och erbjuder förutom en fin utsikt mot fältet, också en härlig altan under tak med kvällssol, sällskapsrum med braskamin, kök med matplats för 4-6 personer, hall med klädkammare, helkaklat duschrum med toalett och två bra sovrum, för att bara nämna några saker. Fastigheten erbjuder plats för både familjen och vänner på besök som bor fint i gäststuga. På tomten finns också fina äppelträd, ett förråd och en snickarbod.

Omtyckta Marholmen finns bara två kilometer från huset med fina badstränder, båtplats, löparspår, tennisbana, minigolf, spa anläggning, hotell, restaurang och mycket mer. En storfavorit för både vuxna och barn. Se länk https://www.marholmen.se/

SL-buss stannar 1,6 kilometer från huset, cykelavstånd på fin grusväg längst med vattnet till lanthandel och båtmack i Spillersboda 6 kilometer bort och året runt öppen matbutik vid Vreta handel 6,5 kilometer bort.

Här finns plan och tillgänglig gräsmatta, perfekt för lek och spel. Tomten är stor och för den som vill bygga mer finns det gott om plats på tomten. Generös byggrätt då fastigheten ligger utanför detaljplanerat område.
Varmt välkommen på visning!


Boarea
72 kvm
Driftkostnad
10 798 kr/år
Tomtarea
2 837 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-05-29

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Överbodavägen såldes av oss 2019-05-29. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Överbodavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.