Parisslingan 12

Parisslingan 12

Slutpris

3 050 000 kr


Harka— Norrtälje

Parisslingan 12


Slutpris
3 050 000 kr

Harka— Norrtälje

Vinterbonat fritidshus i populära Harka!

Välkommen till detta vinterbonade fritidshus i omtyckta Harka.
Parisslingan är ett härligt område med lite trafik och och stora grönområden. Närhet med en kortare promenad till tomtägarföreningens badstrand som också har en bastustuga, klubbhus samt brygga med båtplatser som det är separat kö till. Man har på gång 4-bommar för större båtar också. I området bor det både permanent boende och som fritidshusbruk.

Huvudbyggnaden som mäter ca 96 m2 och 12 BIA fördelar sig på 2 sovrum, kök, vardagsrum, hall och dusch/wc. Fiber är indraget i huset. Det mesta är helt renoverat 2021 både invändigt och utvändigt. Huset har dom senaste åren använts permanent.
Hallen är rymlig med plats för garderober och avhängningsyta. Ingång till badrummet som är utrustat med dusch, vattentoalett, kommod samt över och underskåp. Det är plastmatta både på golv och vägg.
Köket är i öppen lösning mot matplats. Gott om förvaringsutrymmen och plats för fullstor kyl och frys. Spishäll med ugn och fläkt, diskmaskin.
Stort vardagsrum med plats för soffgrupp och större matplats. Braskamin för mysfaktor samt uppvärmning.
Det större sovrummet har gott om plats för dubbelsäng och flertalet garderober och det mindre sovrummet finns plats för dubbelsäng eller våningssängar för fler bäddar.
Målade väggar och det nylagda golvet i vardagsrummet är 14 mm vitlaserad ekparkett.

På tomten finns det plommonträd, hallon, krusbär, vinbär, äppelträd och vinrankor. Otroligt härlig tomt med sol från morgon till kväll.
I gästhuset finns det tvättmaskin, dusch, sepparett samt sovrum. I snickarboden finns maskiner och redskap som ingår.

Harka är en kortare bilresa från Norrtälje centrum som har fullt serviceutbud, restauranger och livsmedelsbutiker och det mesta inom detaljhandeln.
Ca 1 timme till Stockholm.

Varmt välkomna på visning!


Boarea/biarea
ca 96/12 kvm
Driftkostnad
16 913 kr/år
Tomtarea
2 822 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2021-08-25

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Parisslingan såldes av oss 2021-08-25. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Parisslingan.

Boka värdering

Tommy Beijer

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.