Sök Meny
Såld

Norrtälje - Solbacka / Planetvägen 99 C

Härligt läge med stor altan ut mot allmänning, barnvänligt område!

Välkommen till Planetvägen och detta välplanerad bostadsrättsradhus med stilfulla ytskikt. Ovanvåningen renoverades under 2014, vackra golv och ljusa väggar. Här får du en bra planlösning fördelad på två plan. Entréplan passar perfekt för umgänge medans två av tre sovrum finns en trappa upp. Stort vardagsrum med utgång till den fina altanen med utsikt över allmänning. Vid entrén har du också egen uteplats samt förrådsbyggnad. Barnvänligt område med många platser för lek och spel, närhet till förskolor och skolor. Stadsbussen går med jämna mellanrum för dig som vill ta dig in till centrum utan att använda de fina gång och cykelvägar som finns i området. Välkommen på visning!

Norrtälje / Solbacka
Planetvägen 99 C
Slutpris: 1 725 000 kr
Boarea: 95,8 kvm
Avgift: 6 554 kr/mån
Rum: 4 rum, varav 3 är sovrum
Såld: 2017-02-19
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Norrtälje / Planetvägen
 • Nya uppskovsregler för dig som säljer din bostad. Så här fungerar det.
  Nya uppskovsregler för dig som säljer din bostad. Så här fungerar det.

  Säljer du din bostad med vinst måste du betala en skatt på hela eller delar av vinsten, en så kallad reavinstskatt på 22 %. Nu slopas taket för uppskov och du får istället betala en årlig skatt på 0,5% av vinsten.

 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.