Planetvägen 73

Planetvägen 73

Slutpris

3 000 000 kr


Solbacka— Norrtälje

Planetvägen 73


Slutpris
3 000 000 kr

Solbacka— Norrtälje

Renoverat radhus i barnvänligt läge med läckra uteplatser

Här i området Solbacka, på en lugn och barnvänlig gata utan trafik, finns nu ett fint radhus i souterräng till salu! Bostadens 128 kvm är fördelade på sociala ytor med braskamin, 4 rymliga sovrum samt badrum och separat tvättstuga. Två härliga och insynsskyddade uteplatser samt en balkong. Här hittar du solen i alla dess lägen...
Huset har byggts ut med 11 kvm vilket ger en hall och matplats som dessa hus inte har i originalutförande. Ett praktiskt hus med mycket förvaring och sovrum som räcker till hela familjen. Samtidigt är köket rejält och inbjuder till matlagning och vardagsrummet är ett mysigt ställe där man gärna kryper ner i soffan medan brasan knastrar i kaminen. Denna är strategiskt placerad mellan kök och vardagsrum vilket ger både en härlig känsla och maximal värmespridning.

Solbacka är inte för inte omtyckt av barnfamiljer i Norrtälje. Här har man promenadavstånd till flera skolor och förskolor och lekkamrater finns i alla åldrar. Här kan barnen tryggt lära sig cykla på gatorna i området och tillbringa långa stunder vid lekplatsen eller bollplanen. Samfälligheten har carportlängor för de boende och har valt att bevara en hel del träd och gräsytor.

Förutom närhet till skolor finns en stor fin lekpark och stadens bästa pulkabacke "Nyponbacken" inom 500 meter.

Välkommen på visning!


Boarea
128 kvm
Driftkostnad
41 100 kr/år
Tomtarea
252 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2018-09-05

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.