Rådavägen 182

Rådavägen 182

Slutpris

1 800 000 kr


Norra Råda— Norrtälje

Rådavägen 182


Slutpris
1 800 000 kr

Norra Råda— Norrtälje

Gård med strandtomt och sjöutsikt

Välkommen till denna fina gård om 33 693 kvm med strandlinje mot Rådasjön, vacker sjöutsikt från hela hastigheten Ladugård om 259 kvm, höloft samt nyrenoverad huvudbyggnad om 150 kvm.

Fastigheten består av ca 3 hektar plan, fin, öppen betes/åkermark med strandlinje mot vacker insjö i söder. Från hela fastigheten har man strålande vacker sjöutsikt samt utsikt över öppet vackert jordbrukslandskap. Gården ligger centralt belägen i bymiljö med äldre samlad bebyggelse och har en fin gårdsbild med alla byggnaderna samlade kring en stor plan uppfart. Trädgården består av ca 2000 kvm plan lättskött gräsmatta, perfekt för lek och spel, lättskötta buskar och fina björkar mot vattnet samt en gammal jordkällare i fint skick.

Huset har genomgående fräscha och ljusa ytskikt, nytt badrum och tvättstuga (2016) med bergvärmepump samt ett stort fräscht kök. Generösa ytor som rymmer två sovrum, arbetsrum, vardagsrum, kök och två badrum, från de flesta rum har man vacker utsikt över fälten och den vackra sjön i rakt söderläge. På övre plan finns balkong i söder med strålande sjöutsikt och på nedre plan en stor altan i söder med sjöutsikt.

Ladugården om ca 259 kvm disponeras med stor öppen yta för lösdrift, stall och boxar för får, höns eller liknande samt en stor höskulle med separat access vi logbro. Här finns även garage och förrådsbyggnad om ca 25 kvm samt jordkällare.

Ca 400 m till vacker badplats i insjön, 100 m till SLbuss 645 mot/från Norrtälje (Stockholm), ca 7 km till Älmsta som har stor välsorterad ICA supermarket, apotek, vårdcentral, skola, restauranger m.m. Möjlighet till båtplats i Ramviken ca 5 km.

Välkommen!!


Boarea
150 kvm
Driftkostnad
25 080 kr/år
Tomtarea
33 693 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2017-09-23

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Rådavägen såldes av oss 2017-09-23. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Rådavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.