Rådmanby byväg 33

Rådmanby byväg 33

Slutpris

2 850 000 kr


Rådmanby— Norrtälje

Rådmanby byväg 33


Slutpris
2 850 000 kr

Rådmanby— Norrtälje

Sommaridyll med sekelskifteshus, gästhus & lider. Nära till flera badstränder!

En timme med bil från Stockholm och SL-buss hela vägen. Nära både sjö och hav! På härligt öppen sydväst-vänd och solig trädgårdstomt om 2 343 kvm i omtyckta Rådmanby, helt utan insyn i en vacker skogsglänta, med gångavstånd till flera badstränder, ligger ”Lövhyddan”, detta sagolika sekelskifteshus om 104 kvm (58 boa + 46 bia). Huvudhuset fördelas på 4 rok med stort bondkök, matplats 8-12 personer, vedspis, vardagsrum med vacker timmervägg och braskamin, tre stora bra sovrum som går att få till fyra och hall med ingång genom farstukvist. Ett hus med underbar snickarglädje och genuina detaljer som pärlspont, vackra tapeter, trägolv, spegeldörrar, höga trösklar, murstock, snedtak och spröjsade fönster. Att en vagnsmakare bott här syns på burspråk och snickerier.

På tomten finns ett fint gästhus om 2 rok på 48 kvm med öppet tak upp till nock, stort sällskapsrum, eget kök, sovrum och en stor altan som ligger skyddat mellan husen och berghällen. I lidret ryms duschrum med tvättställ, duschkabin, bastu och två stora förråd. Här kommer du nära naturen och lugnet med härlig utedusch och utedass. Runt husknuten finns bär- och svamprik skog.

Öppen och tillgänglig tomt med vackra släta berghällar, gärdsgård, odlingslådor och stora plana gräsytor där du enkelt kan ställa upp utemöblerna, odla och leka. I trädgården blomstrar äppelträd och många fina perenner som pion, prästkrage, schersmin och syrén.

Nära bad, promenadvägar och vacker natur! Här omges du av vackra gårdar, hästar, får och skärgård.

En kort promenad nerför mysig grusväg (1,3 km) finns tre barnvänliga och väl omhändertagna badstränder (Hummelsviken, Rådmanby och Rådmahamnen) med havsbad, klippor och bryggor. En cykeltur bort ligger Infjärden med sötvatten och sandstrand och ännu fler badplatser och havsvikar (Maren, Knuven, Näset m.fl.). Cykelavstånd till populära Gräddö (3,5 km) med sin vackra skärgårdsmarina och året runt-öppen mataffär (ICA-Supermarket), gästhamn med båtmack, glasscafé, kajakuthyrning och gemytliga Kvarnudden med hemtrevlig restaurang och allsång. Härifrån går klassisk ångbåt till Arholma och Norrtälje. I Södersvik (4 km) finns omtyckta Rådmansö bageri, Skaparladan och Blomboden. På Rådmansö finns många nöjen som Samstorps gård med viltsafari och gårdsbutik. Passbåtar går från närliggande Räfsnäs ut till skärgårdsöarna Fejan med sjökrog och Lidö med sitt anrika värdshus. Längst ut på Rådmansö ligger Ridderholms naturreservat med camping och badplats med utsikt över Ålands hav.

Observera att SL-Buss går hela vägen, SL-buss 631 trafikerar närområdet. Busshållplats bara 300 meter från huset.

Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
58/46 kvm
Driftkostnad
14 800 kr/år
Tomtarea
2 343 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-04-17

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Rådmanby byväg såldes av oss 2020-04-17. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Rådmanby byväg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.