Rådmaringen 41 / Norrtälje

Ogenerat läge med kort promenad till båtplats.

Slutpris
1 000 000 kr
Boarea/biarea
38/9 kvm
Totalareal
2 012 kvm
Såld
2018-06-21
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Rådmaringen såldes av oss 2018-06-21. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Rådmaringen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rådmaringen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ett optimalt fritidsboende nära havet med insynsskyddat läge och ogenerad tomt. I huset ryms två sovrum, kök och sällskapsrum. Här finns en rejäl altan med soligt läge, perfekt för grillkvällar. På tomten finns en timrad gäststuga med eget trädäck, förråd- och vedbod. Ca 300 meter bort ligger båtplatsen som delas med endast två andra fastigheter. Inom promenadavstånd finns också välskött badstrand och en stor äng för lek och spel. Rådmanby är populärt och välordnat område med natursköna omgivningar och fina bra promenadstråk. Busslinje mot Norrtälje ca 1,5 km och ca 20 min till Norrtälje stadskärna. Härifrån är det nära till både Södersvik och Gräddö. I Södersvik finns ett bageri och i Gräddö finns ICA-butik, pizzeria och café. Från Rådmanby tar du dig enkelt och snabbt ut i vår fantastiska skärgård, där du upptäcker du många fina öar för lata dagar i solen.Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration