Rådmaringen 15

Rådmaringen 15

Slutpris

5 600 000 kr


Rådmanby- Rådmaringen— Norrtälje

Rådmaringen 15


Slutpris
5 600 000 kr

Rådmanby- Rådmaringen— Norrtälje

Enplansvilla i skärgården med egen brygga!

Välkomna till denna enplansvilla på 120 kvm som byggdes 2018-19 samt gästhus på ca 30 kvm. Passar utmärkt för både fritidshussökarna samt permanentboende. Fastigheten har promenadavstånd till havet där ni har en egen brygga med båtplats i direkt närhet av den fina badplatsen som används av de som ingår i samfälligheten.
Fastigheten på 2 564 kvm erbjuder rymlig parkering för flertalet bilar, stora gräsytor samt vid västra delen av tomten så möts du av en vacker trädgårdsdel med ett gediget och murat växthus, flertalet pallkragar för odling samt ett stilfullt staket runtom som skapar en trivsam känsla.

Huvudbyggnaden innefattar stora gjutna uteplatser både med och utan tak i söderläge. Interiört möts ni av en hall med klinkergolv och träpanel på väggen, vidare kommer ni till kök och större matplats i öppen planlösning med vackert trägolv och panel på vägg samt sociala ytor för soffgrupp och en täljstenskamin för uppvärmning eller myskänslan.
Rymlig tvättstuga i angränsande mot ett av dom två sovrummen som har sin egen wc och tvättho. Längsmed köket har ni ett mindre rum som kan användas som kontor eller extra bädd efter behov. Genom köket kommer ni till det större vardagsrummet med vacker mönstertapet, högt i tak och stora fönsterpartier. Täljstenskamin finner ni även här mittemot en större soffa. Det större sovrummet ligger vägg i vägg samt badrummet med dusch och wc samt utgång till en härlig jacuzzi i västerläge för mysiga sommarkvällar.
Det välbyggda gästhuset erbjuder hall, två stora sovrum samt badrum med dusch, wc och tvättho med skåp till förvaring. I dom båda sovrummen finns gott om plats för dubbelsängar eller våningssängar för den som är i behov av bäddar.

Rådmaringen är ett populärt och välordnat område med natursköna omgivningar och fina promenadstråk. Havet ligger angränsande med fin badplats för alla åldrar. Busslinje mot Norrtälje ca 1,5 km och ca 20 min till Norrtälje stadskärna. Härifrån är det nära till Gräddö och Södersvik som det finns ett populärt bageri och i Gräddö finns en välsorterad ICA-butik, pizzeria och café samt en stor marina. Från fastigheten tar ni er enkelt och snabbt ut i vår fantastiska skärgård, där ni upptäcker många fina öar för livsnjutande dagar i solen. Ni har trevliga utflyktsmål och sjökrogar på Lidö och Fejan.
Hit tar ni er på ca 1 timme från Stockholm.

Varmt välkomna på visning.


Boarea/biarea
ca 120/30 kvm
Driftkostnad
78 000 kr/år
Tomtarea
2 564 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2022-08-25

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Rådmaringen såldes av oss 2022-08-25. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Rådmaringen.

Boka värdering

Tommy Beijer

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.