Roslagsbrovägen 234

Roslagsbrovägen 234

Slutpris

2 425 000 kr


Roslags-Bro— Norrtälje

Roslagsbrovägen 234


Slutpris
2 425 000 kr

Roslags-Bro— Norrtälje

Charmigt torp i Roslagen!

Har du någon gång drömt om att äga ett rött sekelskiftes-torp med vita knutar i vackra Roslagen? Nu kan drömmen bli verklighet!

Huset på ca 65 kvm erbjuder en hemtrevlig , gedigen, känsla med bland annat generösa umgängesytor, kamin, öppen spis med insats och flera uteplatser. Nya fönster från 2015 samt WC gör att detta boende passar såväl fritidshus entusiasten som den som vill bo permanent. Den mysiga trädgårdstomten om 2065 kvm har plats för lekar och spel och med ett trädgårdsintresse finns här många möjligheter. Förutom huvudhuset finns här också uthus på tomten som ger rum åt gräsklippare och andra trädgårdsredskap. Njut av sommaren med blommande syren på någon av de två altanerna eller ta ett glas saft i den grönskande bersån. Ett hem att trivas i!

Här bor ni i en levande och engagerad byggd med ett starkt idrottsintresse. I Drottningdal finns både förskola och skola för åk 1-6. Kommunikationen sköts av SL Buss 645 som enkelt tar er både till och från Norrtälje. För löparen väntar fina elljusspår med vacker natur på att användas.

För den naturintresserade finns många möjliga upplevelser. Roslagsledens 9:e etapp går ett stenkast från huset och erbjuder en vandring i storslagen natur och landsbygd. Leden sträcker sig från Danderyd till Grisslehamn och är på 19 mil. För fågelentusiasten finns fågeltornet vid Brosjön på gångavstånd från huset. En sjö som anses vara en av länets finaste fågelsjöar!

Välkomna på visning och upplev själv detta charmiga torp och allt som Roslagen har att erbjuda!


Boarea
65 kvm
Driftkostnad
19 453 kr/år
Tomtarea
2 065 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2021-04-08

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Roslagsbrovägen såldes av oss 2021-04-08. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Roslagsbrovägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.