Roslagsgatan 4B / Centralt / Norrtälje

Välplanerad etta med centralt läge!

Slutpris
950 000 kr
Boarea
41 kvm
Avgift
2 265 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2015-02-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Roslagsgatan såldes av oss 2015-02-03. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Roslagsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Charmig 1:a med sovalkov centralt i Norrtälje med endast 5 minuters promenad till busstationen. Bekvämt belägen endast en halv trappa upp. Genomgående ljus och trivsam med 2.70 m i takhöjd. Badrum som renoverats i samband med stambyte 1997. Två förråd som hör till bostaden finns en trappa ner i samma hus. Även cykelförråd, tvättstuga och hobbyrum finns.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.