Roslagsgatan 27, lgh A1001

Roslagsgatan 27, lgh A1001

Slutpris

1 985 000 kr


Centrala Norrtälje— Norrtälje— Nyproduktion

Roslagsgatan 27, lgh A1001


Slutpris
1 985 000 kr

Tillhör projekt Sparven
Centrala Norrtälje— Norrtälje— Nyproduktion

Uteplats mot innergården

Välkommen till ett helt nya område centralt i Norrtälje, Brf Sparven. Huset byggs i vinkel längs med gatorna och markeras med ett torn i hörnet, som en hyllning till den gamla stadsvillan, som tidigare fanns på den här platsen. Brf Sparven omfattar 24 stycken väldisponerade lägenheter från 1 rum och kök upp till 4 rum och kök med storlekar från 35 m² till 117 m². Avskärmat från gatan, finns en lugn och trivsam innergård med sydvästvända balkonger och uteplatser Lägenheterna har genomgående hög standard med både hiss och garage i huset. Möjlighet finns att göra egna tillval för att skapa just ditt drömboende. Här bor du centralt med närhet till all tänkbar service, allmänna kommunikationer och Norrtäljes fina skärgårdsmiljö. Inflyttning planeras preliminärt till tredje kvartalet 2018. För mer information besök gärna www.credentia.se.
Denna välplanerade tvåa ligger på husets gavel med uteplats in mot gården. Ljusinsläpp från två håll då lägenheten både ligger mot Roslagsgatan och in mot den fina innergården. Vacker huskropp med spröjsade fönster och putsade fasader som är en modern tolkning av byggnadstraditionen i Norrtälje.


Boarea
65 kvm
Avgift
3 916 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2018-02-08

Mäklarhuset Norrtälje

Denna lägenhet på Roslagsgatan såldes av oss 2018-02-08. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Roslagsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.