Roslagsgatan 27, lgh B1302 / Centrala Norrtälje / Norrtälje / Nyproduktion

Gavellägenhet högst upp med två fina balkonger

Sparven Roslagsgatan
Slutpris
4 895 000 kr
Boarea
101 kvm
Avgift
5 344 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2017-11-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Roslagsgatan såldes av oss 2017-11-23. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Roslagsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrala Norrtälje är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett helt nya område centralt i Norrtälje, Brf Sparven. Huset byggs i vinkel längs med gatorna och markeras med ett torn i hörnet, som en hyllning till den gamla stadsvillan, som tidigare fanns på den här platsen. Brf Sparven omfattar 24 stycken väldisponerade lägenheter från 1 rum och kök upp till 4 rum och kök med storlekar från 35 m² till 117 m². Avskärmat från gatan, finns en lugn och trivsam innergård med sydvästvända balkonger och uteplatser Lägenheterna har genomgående hög standard med både hiss och garage i huset. Möjlighet finns att göra egna tillval för att skapa just ditt drömboende. Här bor du centralt med närhet till all tänkbar service, allmänna kommunikationer och Norrtäljes fina skärgårdsmiljö. Inflyttning planeras preliminärt till tredje kvartalet 2018. För mer information besök gärna www.credentia.se.
Mycket trevligt planerad fyrarummare som ligger på gaveln med fönster i tre väderstreck. Högst upp i huset med två rymliga balkonger från vardagsrummet, en i söder samt en i väster med kvällssol. Två helkaklade duschrum varav ett med tvättmaskin och torktumlare. Vacker huskropp med spröjsade fönster och putsade fasader som är en modern tolkning av byggnadstraditionen i Norrtälje.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration