Rubingatan 4

Rubingatan 4

Slutpris

1 595 000 kr


Centrala Norrtälje— Norrtälje

Rubingatan 4


Slutpris
1 595 000 kr

Centrala Norrtälje— Norrtälje

Välplanerad och central tvåa med hiss

På Rubingatan bor ni i ett ypperligt läge med närhet till både stadskärna, busstation och åt andra hållet, Knutby torg med matbutik, möbelaffär, järnaffär och diversehandel. Här finns nu möjligheten att förvärva en välplanerad bostad om två rum och kök i öppen planlösning och hiss.

Fastigheten stod färdig 2017 och denna lägenhet är inte inflyttad, så därför är den i toppskick. Snygg trestavig ekparkett löper genom alla rum utom duschrummet, som är helkaklat. Vita väggar ger möjligheten att själv färgsätta och skapa ett personligt hem. I duschrummet finns en rymlig dusch, wc, handfat med spegelskåp samt en separat tvättavdelning med både tvättmaskin och tumlare. Kakel och klinkers går i smakfulla vita och grå toner.
Eftersom bostaden ligger i ett gavelläge har den stort ljusinsläpp, och bland annat en trevlig plats för matgrupp mellan kök och vardagsrum. Köket har luckor i klassiskt vitt och en laminatskiva i grått samt rostfri diskbänk. Här finns alla bekvämligheter så som ugn/spis, micro, kyl/frys och diskmaskin.

Från vardagsrummet finner ni utgång till den rymliga balkongen i österläge med sol från morgon till strax efter lunch. Här njuter man gärna av en kopp kaffe samtidigt som man slås av stillheten och lugnet, trots att man befinner sig endast en dryg kilometer från stadskärnan.

En bostad att trivas i och slippa renovering, optimal som första bostad eller kanske en övernattningslägenhet för dig som endast besöker vårt vackra Norrtälje för jobb.

Oavsett anledning, välkommen på visning!


Boarea
49 kvm
Avgift
2 810 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2018-07-12

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.