Safirgatan 3

Safirgatan 3

Slutpris

1 475 000 kr


Centrala Norrtälje— Norrtälje

Safirgatan 3


Slutpris
1 475 000 kr

Centrala Norrtälje— Norrtälje

Gaveltvåa i öppen planlösning med västervänd balkong

Välkommen till en ljus, modern och välplanerad lägenhet på andra våningen med hiss. Central gaveltvåa om 49 kvm fördelat på kök och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till den mysiga balkongen som vetter mot bästa västerläge. Här njuter man gärna samtidigt som man slås av stillheten och lugnet, trots att man endast befinner sig en dryg kilometer från stadskärnan. Fönster i två väderstreck skapar ett härligt ljusinsläpp och ett flöde genom lägenheten, de måttanpassade och integrerade fönsterbänkarna i kalksten ger ett exklusivt intryck. Här bor du med ett stilrent kök från HTH och ett snyggt helkaklat duschrum med golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och hel garderobsvägg. Genomgående stilsäkra färg- och materialval där de vita väggarna ger möjligheten att själv färgsätta och skapa ett personligt hem.

Känslan av att bo i nybyggda hus är härlig och du kan ägna fritiden åt annat än att renovera. För den som tänker på framtiden eller är rörelsehindrad ger dessa hus med hissar stora möjligheter, dessutom är det ett område som är under uppbyggnad. Ett stenkast från lägenheten ligger Knutby Torgs handelsområde och på kort promenadavstånd når du allt stadskärnan har att erbjuda. Närhet till pendlarbussar som enkelt tar dig till Stockholm och Uppsala. I närheten finner du fina promenadstråk längs sjön Lommaren.


Boarea
49 kvm
Avgift
3 116 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2021-04-20

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.