Sika 70

Sika 70

Slutpris

2 200 000 kr


Sika— Norrtälje

Sika 70


Slutpris
2 200 000 kr

Sika— Norrtälje

En idyll helt för sig själv!

Läget är fantastisk, här är du helt privat och har endast 15 minuters bilväg in till Norrtälje.

SIKA 4:26, här ligger huvudhuset om 80kvm. Huset har en fin standard och används idag som ett permanentboende. Stort härligt allrum med stora fönster ut mot den stora trädgården som finns utanför. Nytt ljust och praktiskt kök omgjort 2017. Duschrum med kaklade väggar och klinkergolv, här finns dusch, wc, tvättmaskin samt handfat med kommod. Huset har två sovrum och ett mindre rum som går utmärkt att använda som kontor eller barnum. Huset känns hemtrevligt och är väl omhändertaget och renoverats i omgångar. I anslutning till huset finns vidbyggd altan, här har du första parkett med utsikt över den öppna tomten som ibland bjuder på ett rikt djurliv. Gillar du att odla så finns här massor av möjligheter. Marken är öppen och har stora plana ytor. Här finns också vedbod. Fastigheten omringas av en härlig natur, gillar du att promenera finns här massor av stigar att upptäcka. Kombinationen av att ha detta lunga och privata läge med närhet till civilisation och serviceutbud är oslagbar. En lugn oas att komma hem till och en plats att längta till.


Den intilliggande fastigheten är också till salu.
Sika 4:5. För mer info, bilder samt prisbild kontakta ansvarig mäklare.
Timmerstuga ca 40 kvm som är fullt utrustad med allrum, sovrum, sovloft, kök samt duschrum med wc. Huset är vinterbonat och du har luftvärmepump. Längre ner på fastigheten finns gästhus. Areal 10925 kvm Fastigheten har exploateringsmöjligheter, för mer info gällande detta kontakta Norrtälje kommun 0176-71000 eller lantmäteriet 0771-636363.

Den är fastigheten med dess unika läge måste upplevas, varmt välkommen på visning.


Boarea
ca 71 kvm
Driftkostnad
25 804 kr/år
Tomtarea
3 450 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2022-10-21

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Sika såldes av oss 2022-10-21. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Sika.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.