Sjöbrisvägen 9 / Sundsta / Norrtälje

Stor altan och utsikt mot sjön

Slutpris
2 600 000 kr
Boarea
69 kvm
Driftkostnad
20 438 kr/år
Tomtarea
1 968 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2017-03-22
Bostaden är såld!

Denna villa på Sjöbrisvägen såldes av oss 2017-03-22. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Sjöbrisvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sundsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välvårdat fritidshus med åretruntstandard belägen i Sundsta strax söder om Norrtälje. Härligt stor altan i söder med en ingalsad del och utsikt ner mot sjön där det finns badplats och båtplats. Den lilla båten med motor som finns bakom redskapsboden medföljer i köpet. Huvudbyggnad med 2 sovrum, kök och stort allrum samt duschrum. Vissa av möblerna i huvudbyggnaden kan köpas. Vidbyggd bastu med dusch (2014) som har entré från altanen. Gästrum där alla möbler medföljer i köpet. 3 förråd samt vedbod.
Tomten är solig och ljus och inbjuder till lekar och spel.
Härliga omgivningar med bär- och svampskog bakom huset, golfbana med "pay and play - 9 hålsbana". Varför inte njuta av söndagsbruch på Sundsta säteri eller handla färskt fikabröd på bageriet. http://www.sundsta.se/
Samfällighetsföreningen har en egen hemsida med information om området:http://sundstasam.se/
Frågor till föreningen kan sändas till: info@sundstasam.se
Till Stockholm tar det ca 50 minuter och till Norrtälje ca 15 minuter. SL-buss 653 som avgår från Norrtälje stannar i Sundsta ca 300 meter från huset.
Ett riktigt mysigt sommarnöje eller permanenthus färdigt att börja njuta av den kommande sommaren. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration