Sök Meny
Såld

Norrtälje - Sundsta / Sjöbrisvägen 9

Stor altan och utsikt mot sjön

Välvårdat fritidshus med åretruntstandard belägen i Sundsta strax söder om Norrtälje. Härligt stor altan i söder med en ingalsad del och utsikt ner mot sjön där det finns badplats och båtplats. Den lilla båten med motor som finns bakom redskapsboden medföljer i köpet. Huvudbyggnad med 2 sovrum, kök och stort allrum samt duschrum. Vissa av möblerna i huvudbyggnaden kan köpas. Vidbyggd bastu med dusch (2014) som har entré från altanen. Gästrum där alla möbler medföljer i köpet. 3 förråd samt vedbod.
Tomten är solig och ljus och inbjuder till lekar och spel.
Härliga omgivningar med bär- och svampskog bakom huset, golfbana med "pay and play - 9 hålsbana". Varför inte njuta av söndagsbruch på Sundsta säteri eller handla färskt fikabröd på bageriet. http://www.sundsta.se/
Samfällighetsföreningen har en egen hemsida med information om området:http://sundstasam.se/
Frågor till föreningen kan sändas till: info@sundstasam.se
Till Stockholm tar det ca 50 minuter och till Norrtälje ca 15 minuter. SL-buss 653 som avgår från Norrtälje stannar i Sundsta ca 300 meter från huset.
Ett riktigt mysigt sommarnöje eller permanenthus färdigt att börja njuta av den kommande sommaren. Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Norrtälje / Sundsta
Sjöbrisvägen 9
Slutpris: 2 600 000 kr
Boarea: 69 kvm
Driftkostnad: 20 438 kr/år
Tomtarea: 1968 kvm
Rum: 3 rum, varav 2 är sovrum
Såld: 2017-03-22
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!  

  Bostad / Sverige / Stockholm / Norrtälje / Sjöbrisvägen