Skepparegatan 3 B / Centrala Norrtälje / Norrtälje

Karaktärsfull och tilltalande bostad med härlig utsikt över parken och hamnen

Slutpris
2 600 000 kr
Boarea
79 kvm
Avgift
3 993 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-05-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Skepparegatan såldes av oss 2019-05-23. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Skepparegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrala Norrtälje är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här välkomnas du in i tre rum och kök på Skepparegatan 3 B, till en klassisk del av Centrala Norrtälje.
En karaktärsfull, tilltalande och trivsam bostad om 79 kvadratmeter i fint skick med härlig atmosfär .

Bostaden är belägen i två våningsplan med egen förstukvist och altan och kombinerar bostadsrättens bekvämligheter med villakänsla.
Bostaden är utrustad med ett välplanerat kök med vitmålade väggar och laminatgolv. I bostaden finns också två sovrum samt ett generöst och luftigt vardagsrum med fönster åt två håll, väl tilltagna ytor och plats för många gäster. Vidare finns här ett smakfullt och ljust badrum med spotlights, golvvärme, badkar, toalett och spegelskåp med belysning samt en fräsch gästtoalett. Lägenheten förgylls av de två uteplatserna.

I månadsavgiften om 3993 kronor ingår bredbandsanslutning, tv, parkering och ett väl tilltaget förråd.
Via bostadens förening får du bland annat tillgång till tvättstuga, soprum och lekplats.

I hjärtat av Centrala Norrtälje bor du mycket centralt med närhet till bland annat restauranger, butiker, skola och förskola.
Societetsparken ligger runt hörnet som inbjuder till promenader och är perfekt för dig som har hund. Nära finns också hamnen där gäster kan lägga till i gästhamnen samt stadskärnan med butiker och restauranger. Busstorget når du enkelt till fots på ca 10 minuter.
Söker du efter ett boende med ett centralt läge men ändå i grönskande miljö har du hamnat rätt!
Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Kvisthamra

Roslagens huvudstad Norrtälje är en genuin småstad med vacker bebyggelse och riktig skärgårdskänsla.

Kultur och Nöje

Här lockar butiker, krogar, kaféer och museer - året runt! Här finns både charmiga småbutiker, inspirerande inredningsaffärer och stora kedjor. Sommartid lever staden upp med alla uteserveringar, temakvällar och olika evenemang. Här är det inte långt mellan stadsliv och allt vad skärgården har att erbjuda.

Natur och Fritid

Här bor du på en udde som omges av Norrtäljeviken i norr och Kvisthamra viken i söder. Ta en joggingtur ut på Borgmästarholmen, promenera till Norrtäljes egna skidbacke, ta ett dopp vid Kärleksuddens badstrand eller kasta dig ut i Kvisthamras Bikepark. Ett stenkast åt nordväst finns Sportcentrum som rymmer fotbollsplaner, ishockeyhall, inomhushall och friidrottsarena, bandyplan, skejtpark och Norrtäljes nybyggda badhus.

Skola och barnomsorg

Kvisthamraskolan med årskurs F-6.

Kommunikation

Norrtäljes stadsbuss trafikerar området.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.