Söderängsvägen 58

Söderängsvägen 58

Slutpris

2 150 000 kr


Lågarö— Norrtälje

Söderängsvägen 58


Slutpris
2 150 000 kr

Lågarö— Norrtälje

Ljuvlig vattenkontakt med utsikt över vackra Hattsundet

Välkommen till Söderängsvägen 58, ett högt beläget fritidshus med perfekt badrocksavstånd till både bad och båtplats som ligger direkt nedanför huset. Här njuter du av utsikten över vackra Hattsundet. Den lättskötta naturtomten ramas vackert in av praktfulla träd och bergshällar som blir naturliga uteplatser. I huset ryms ett härligt sällskapsrum med fin öppenspis och öppen planlösning till kök, två ordentliga sovrum samt toalett med wc. Vidare på tomten finns en gäststuga, ett stort förråd och ett soligt trädäck där flera familjer kan grilla tillsammans.

Härifrån utgår du från en fantastisk skärgård, med båt kommer du snabbt från Norrtäljeviken ut i Lidöfjärden och Roslagens unika skärgård. Där finner man Gräddö med sjömack, café och matbutik. Lite längre ut når man flera sjökrogar som Lidö, Fejan och Arholma. Utöver det upptäcker du en fantastisk skärgård med många fina badöar och stränder.


Boarea
58 kvm
Driftkostnad
9 274 kr/år
Tomtarea
2 817 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2018-06-01

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Söderängsvägen såldes av oss 2018-06-01. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Söderängsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.