Södra Spraggarboda 16 / Norrtälje

Generös tomt med havsutsikt, i lantlig miljö

Slutpris
2 250 000 kr
Totalareal
2 354 kvm
Upplåtelseform
Tomt
Fastigh.bet
Norrtälje Spraggarboda 1:88
Såld
2018-07-09
Bostaden är såld!

Denna tomt på Södra Spraggarboda såldes av oss 2018-07-09. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Södra Spraggarboda

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södra Spraggarboda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns chansen att förvärva en stor tomt (2354 kvm) i lantlig miljö, omgiven av gård och ängsmark. Här bor man med vacker utsikt mot havet samt servitut för båtplats bara några minuters promenad bort.
Fastigheten ligger utanför detaljplanerat område.

I närheten finns skola och lanthandel. Som helgaktivitet avgår Ålandsbåten från Kappelskär 15 minuter från huset och Marholmen med restaurang och spa finns bara någon minut bort. Lockar skogen mer finns härliga bär- och svampmarker utanför dörren. Bad finner vi i både insjö och hav i närheten av huset.

Här möts det bästa av två världar med naturen och skärgården som granne men bara ca 10 min till Norrtälje Centrum. Stockholm/Tekniska Högskolan nås enkelt på ca 50 minuter.

Åk gärna ut och titta på egen hand och kontakta ansvarig mäklare för frågor.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration