Solgränd 3 B, parhus 7 / Solbacka strand / Norrtälje / Nyproduktion

Parhus i modern design med rena linjer vid Norrtäljeviken.

Solbacka Strand, Brf Äppelblomman,
Pris
3 145 000 kr
Boarea
108 kvm
Avgift
4 575 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Visningar
 • Tor 25 jul 12:00-13:00

  Öppen visning / Visning i vårt inredda visningshus - välkomna till Solgränd 4 i Solbacka Strand.

 • Tor 8 aug 12:00-13:00

  Öppen visning / Visning i vårt inredda visningshus - välkomna till Solgränd 4 i Solbacka Strand.

Boka

Njut av lugnet i populära Solbacka Strand. Här bor du i ett stilsäkert och lättskött gavelhus om 108 kvm nära både vatten, natur och Norrtäljes charmiga stadskärna. I trivsamma Brf Äppelblomman bor du i ett ekoby-inspirerat område med allmänna odlingslotter, laddningsstation för elbilar.

Välj om du vill äta din frukost på uteplatsen eller på terrassen på övre plan. För den som har spring i benen finns det fina lekplatser i området. Gillar du att odla och påta är det bara att anlägga din alldeles egna köksträdgård på hörntomten som är ca 120 kvm. Skogarna i närheten erbjuder både svamp, bär och rofyllda skogspromenader. Naturreservatet intill ståtar med sagolik blomsterprakt på våren och sommaren som måste upplevas. Vattenglitter, båtliv och fågelkvitter upplever du som bäst vid Norrtäljeviken som endast ligger några steg bort.

Ta bussen till stan eller promenadvägen längs vattnet för att njuta en stund av de mysiga caféerna och restaurangerna eller passa på att shoppa i någon av butikerna. För den sportige finns flera motionsspår i närheten och på vintern är det bara att spänna på sig skidorna. Förskola finns i Solbacka Strand och i närområdet finns både gymnasium, grundskolor och förskolor.

Parhus nr 7 i danskinspirerad design och har allt man kan önska för ett praktiskt och modernt boende. Tre sovrum, öppen och luftig planlösning mellan kök och vardagsrum, fina ljusinsläpp med generösa skjutdörrar i glas som skapar en härlig karaktär och fint ljusinsläpp. Huset är utrustat med påkostade och moderna materialval med möjlighet till ett stort utbud av tillval för att sätta din personliga prägel på ditt drömboende. Praktisk förvaring med klädkammare och skjutdörrsgarderob.

Utomhus finns förråd med grönskande sedumtak med plats för trädgårdsredskap, dynor, leksaker eller vad man kan tänkas behöva till lek och utevistelse. Både uteplatsen och terrassen ligger i solsäkert sydvästläge. Dessutom har husen solpaneler på taket. Vid entrén finns plats för två bilar med eluttag för motorvärmare.

Andra etappen av brf Äppelblomman består av sex parhus så missa inte chansen att förvärva en riktigt trivsam bostad!

Bilder
Sponsrade länkar
Tomt 7
Visa alla 42 bilder
Vill du se hur värdet utvecklas på din bostad?
Prova vår smarta tjänst Värdeindikatorn
Sponsrade länkar
Fakta
Rumsbeskrivning
 • ENTRÈPLAN
  Entréplanet erbjuder ljusa och trevliga sociala ytor. Här finns trivsamt kök och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till altan genom skjutglasparti. Här finns även duschrum med egen tvättavdelning samt ett sovrum.
 • Hall
  Entré till bostaden sker genom hall med möjligheter för avhängning av ytterkläder samt förvaring i skjutdörrsgarderob. Direkt du kliver in möts du av ett härligt ljus från vardagsrummet med dess stora glasparti vilket ger en fin karaktär till hela entréplanet. Klinker vid entrén, i övrigt ekparkett och vitmålade väggar som fortsätter in i resten av huset och skapar ett modernt och trevligt helhetsintryck. Från hallen trappa upp till övervåningen.
 • Sovrum
  Vid entrén finns ett sovrum som passar utmärkt som gästrum/kontor eller barnrum. Här finns plats för enkelsäng och skrivbord. En garderob.
 • Duschrum
  Stilrent duschrum med stora vita kakelplattor på väggarna och grafitgrå klinker på golvet. De stora, vita kakelplattorna ger en snygg kontrast mot de mindre klinkerplattorna. Duschrummet är utrustat med duschväggar av glas, handfat med kommod, spegel och wc.

  Tvättavdelning med tvättmaskin, torktumlare, tvättbänk och väggskåp för förvaring. I duschrummet finns även frånluftsvärmepumpen och städskåp placerad.
 • Kök och vardagsrum
  Från hallen nås kök och vardagsrum som ligger med delvis öppen planlösning och skapar härliga umgängesytor.

  Köket är ett arbetskök där standardutförandet är vita, släta luckor, bänkskiva av grafitgrå laminat samt kakel ovanför arbetsytorna. De vitvaror som finns här är kyl, frys, spishäll, inbyggnadsugn, micro, spisfläkt samt diskmaskin. Bänkbelysning med LED-spotlights under överskåp.

  Vid fönstret finns matplats som binder ihop köket och vardagsrummet.

  Vardagsrummet har möjlighet till olika möbleringar och plats för stor soffgrupp. Skjutglaspartiet ut mot altanen skapar en härlig karaktär till rummet och suddar ut gränsen mellan ute och inne, underbart under framför allt sommarhalvåret. Här är också utgång till den trivsamma altanen som är belagd med trädäck.
 • ÖVRE PLAN
  En trappa upp finns den mer privata delen två sovrum, duschrum och utgång till en stor terrass om knappt 14 kvm.
 • Master bedroom
  Bostadens största sovrum har en härlig karaktär tack vare snedtak och takfönster. Här finns plats för dubbelsäng och gott om förvaring i klädkammare.
 • Sovrum
  Planets andra sovrum har också bra storlek men är mer avlångt. Här ryms enkelsäng och skrivbord men också plats för lekyta. Förvaring i en garderob.
 • Duschrum
  Liksom på entréplanet är detta duschrum stilrent och med likadan plattsättning. Här finns duschväggar av glas, wc, handfat med kommod, spegel och fönster. Badkar finns som tillval.
 • Övrigt
  Övriga detaljer som är bra att känna till om bostaden är följande:
  - Invändig takhöjd är 2,5 meter med lokal avvikelser för eventuella installationer.
  - Massiva innerdörrar och fönsterbänkar i marmor.
  - Utvändig belysning styrs av astrour
  - Vattenutkastare finns till varje bostad.
  - Lugnt och barnvänligt område med närhet till skola, förskolor och bussar.
Fakta
Beskrivning
 • Boarea
  108 kvm (Boareauppgifter enligt ritning(ar))
 • Rum:
  4 (3 sovrum)
 • Tillträde:
  Från våren 2020
Byggnadssätt
 • Byggnadsår:
  2019
 • Kommentar, byggnad:
  Parhus
 • Upplåten mark
  Ca 102 kvm. Uteplatsen/marken är upplåten med bostadsrätten (ingår i bostadsrätten)
 • Värme och ventilationsanl.
  Uppvärmning sker med frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme på entréplan och radiatorer på övre plan. Solpaneler från Nibe sitter på varje parhus tak för att ge en ännu lägre driftkostnad. Det går till elcentralen och ger energi till hela hushållet och inte bara värmepumpen. Knappt 3000 kWh per år ger dessa vilket gör att man tjänar cirka 4000 kr per år i minskad elförbrukning, vid en kostnad på cirka 1,25 kr/kWh
TV/Internet
 • Beskrivning TV/Internet
  Det finns fiber indraget med möjlighet att teckna egna avtal via Öppen fiber för tv, bredband och telefoni. Samtliga sovrum och vardagsrum har multimediauttag.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Beskrivning, parkering
  Parkering på uppfarten med plats för två bilar. Uppfarten består av trädgårdsplattor, gräsarmering och asfalt. Två stycken dubbeluttag vid entrén för till exempel motorvärmare.
Övrigt
 • Säljstart på Expo Roslagen den 3-4 maj. Det kommer finnas representanter från både Mäklarhuset och HEMRIK som kan svara på frågor kring projektet. Bostäderna kommer fördelas efter först-till-kvarn-principen där din intresseanmälan ligger till grund för i vilken ordning du får välja bostad. Har du inte gjort din intresseanmälan redan innan är det därför viktigt att vara ute i god tid den dagen för att inte tappa chansen till din drömbostad.

  Är du intresserad kommer du sedan bli kontaktad av ansvarig mäklare för att reservera en bostad. Reservationen gäller i en vecka och inom denna vecka vill vi att du kommer in och skriver under ett bokningsavtal samt erlägger en bokningsavgift på 20 000 kr, annars går turen över till nästa person på listan. Denna avgift dras sedan av från det förskott du ska erlägga i samband med att du tecknar förhandsavtal. Skulle du inte vilja stå fast vid din bokning som görs i samband med bokningsavtalet får du tillbaka 12 000 kr, resterande 8 000 kr tas ut som en administrationsavgift.

  När intresset är tillräckligt stort kommer nästa steg i processen vara att skriva ett förhandsavtal, detta avtal är bindande och du kommer överens med föreningen om att förvärva denna bostadsrätt när den väl är färdig.
Ekonomi
 • Avgift:
  4 575 kr/mån
 • Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
  I månadsavgiften ingår parkering på sin egen uppfart, förråd, sophantering samt ekonomisk och teknisk förvaltning.
 • Upplåtelseform:
  Bostadsrätt
 • Pantsättning:
  är inte pantsatt.
 • Boendekalkyl
  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.
Föreningen
 • Benämning:
  Brf Äppelblomman.
 • Allmänt
  Brf Danmark kommer att bestå av totalt 16 parhus på 108 kvm och varierande tomtstorlekar där varje bostadsrättshavare sköter sin tomt. Föreningen kommer ha naturlekplats, odlingslotter, sophantering via både moluk och källsorteringsrum. Det kommer dessutom finnas ett föreningskontor, laddstolpar för elbilar och gemensamhetsförråd med utrymme för förvaring av cyklar, gemensamma trädgårdsverktyg. Parhusens yttre förråd kommer ha sedumtak.
Sponsrade länkar
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Karta & platser
Klicka här för att börja använda kartan
Närliggande platser & landmärken
 • Restauranger
  Pizzeria Arena
  683 m
  Restaurang Havspiren AB
  1,46 km
  Kärleksuddens Skärgårdsrestaurang
  1,66 km
  Pizzeria Norrtälje & Salladsbar
  1,66 km
  Parken Lounge & Bar
  1,74 km
 • Skolor
  Vildnissarnas Förskola i Solbacka
  303 m
  Solbacka förskola
  597 m
  Grindskolan
  634 m
  Förskolan Körsbäret
  640 m
  Vintergatans förskola
  867 m
 • Mataffärer
  Lidl
  2,05 km
  Stora Coop Norrteljeporten
  3,91 km
  Tempo
  5,06 km
 • Kommunikationer
  Norrtälje Markuskyrkan
  240 m
  Solbacka
  434 m
  Asteroidvägen (Norrtälje)
  436 m
  Häggen
  560 m
  Solbackavägen
  570 m
Klicka på platserna i listan för att se förhållandet gentemot objektet.
Platser

 • Hållplats - Norrtälje Markuskyrkan
 • 240 m
 • 4 min
 • 3 min
 • 10 min
 • Hav
 • 318 m
 • 3 min
 • 1 min
 • 6 min
 • Sjö
 • 2,14 km
 • 8 min
 • 21 min
 • 1 tim 15 min
Området

Grind

Grind- ett mycket trivsamt bostadsområde.

Skolor

Grind är ett lugnt bostadsområde med flera skolor och förskolor i området. I Grindskolan finns möjlighet att gå kvar ända upp till årskurs nio.

Fritid

Närhet till fina natur och strövområden med promenad och cykelvägar i området. Fin promenadväg längs Norrtäljeviken tar dig till centrum på ca 15-20 minuter.

Kommunikation

Lokalbuss finns med möjlighet att ta sig ner till centrum.

I området

Här finns matbutik och en populär pizzeria med stort utbud.

Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier