Sollarö havsväg 3

Sollarö havsväg 3

Slutpris

5 815 000 kr


Sollarö— Norrtälje

Sollarö havsväg 3


Slutpris
5 815 000 kr

Sollarö— Norrtälje

Sommaridyll på fantastiska Sollarö

Mitt i Norrtäljeviken på attraktiva Sollarö ligger detta fritidshus med åretruntstandard. Sollarö, denna härliga sommarö sammanbinds av en fast överfart och det är bilväg ända fram till fastigheten. Fastigheten har en fantastisk sjöutsikt och en boarea om ca 130 kvm, fördelat på tre hus . Här finner man huvudhuset på ca 83kvm, två stora gäststugor samt ett garage med ett stort förråd i bakkant. Stort öppet vardagsrum med generösa fönsterpartier vilket ger mycket ljus samt en fantastisk sjöutsikt. Stort kök med matplats, två sovrum, badrum med dusch och vattentoalett. Stor härlig altan med utsikt mot Norrtäljeviken och Sollarösundet där man kan skymta bryggan som ingår. Fastigheten har indraget fiber.

Vid vattnet nedanför fastigheten finns en båtplats. Ett mycket bra sjönära läge.

Sollarö ligger mitt i Norrtäljeviken och är avskilt från land endast av Sollarösundet. Ön har gott om stigar och grönområden med närhet till Norrtälje (ca15 min) och Stockholm (ca1 tim). I samfälligheten finns även en sandstrand som ligger ca 300m från bron. Då Sollarö ligger mitt i Norrtäljeviken så når man med båt både Norrtälje hamn samt båthamnen i Gräddö på några minuter. Varför inte ta en tur upp i vackra Vätö kanal eller en tur ut till Fejans fina ytterskärgård.

Varmt välkomna!


Boarea
83 kvm
Driftkostnad
20 637 kr/år
Tomtarea
4 651 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2021-02-19

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Sollarö havsväg såldes av oss 2021-02-19. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Sollarö havsväg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.