Sök Meny
Såld

Norrtälje - Solbacka strand / Solparksvägen 15 A

Terrass med sjöutsikt

Härligt ljus och helt nyproducerad trea med generös terrass om hela 18,9 kvm med söderläge och sjöutsikt mot Norrtäljeviken.
Stilrena ytskikt med mattlackad ekparkett på golvet, rymligt duschrum med egen tvättstuga och fina sällskapsytor. Ytskikt i duschrum i sobert ljusgrått och vitt med skön golvvärme och spotlights i taket.
Två fina sovrum, klädkammare och vardagsrum med öppen planlösning mot det matlagningsvänliga köket där du kan ha kontakt med gästerna när du tillreder måltiden.
Till bostaden hör ett förråd och i källarplan finns förråd för cykel och barnvagn.
Bostaden är ännu inte inflyttad och har helt nya och fräscha ytskikt.
Bostadsrättsföreningen har sökt generellt bygglov för dig som vill glasa in den fina terrassen och få ytterligare ett rum som förlänger sommaren. Bygglovet gäller 2 år och utförandet behöver godkännas enbart av bostadsrättsföreningen.
Brf Solviken ligger i ett trivsamt bostadsområde med utsikt över Norrtäljeviken och med kolonilotter och naturvårdsområden med vackra ekar intill. Cykel- och promenadväg till centrala Norrtälje längs med vattnet. Ett verkligt bekvämt och trivsamt boende!
Ingen förhandsvisning kommer att ske. Frågor kan besvaras av kontaktperson Linda Zetterström under min semester telefon 0176-55050 eller mail; linda.zetterstrom@maklarhuset.se. Välkommen på visning!
Välkommen att se denna fina bostad!

Sponsrade länkar
Norrtälje / Solbacka strand
Solparksvägen 15 A
Slutpris: 2 540 000 kr
Boarea: 74 kvm
Avgift: 4 354 kr/mån
Rum: 3 rum (2 sovrum)
Såld: 2017-04-27
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Norrtälje / Solparksvägen