Solparksvägen 15 A / Solbacka strand / Norrtälje

Terrass med sjöutsikt

Slutpris
2 540 000 kr
Boarea
74 kvm
Avgift
4 354 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2017-04-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Solparksvägen såldes av oss 2017-04-27. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Solparksvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Solbacka strand är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Härligt ljus och helt nyproducerad trea med generös terrass om hela 18,9 kvm med söderläge och sjöutsikt mot Norrtäljeviken.
Stilrena ytskikt med mattlackad ekparkett på golvet, rymligt duschrum med egen tvättstuga och fina sällskapsytor. Ytskikt i duschrum i sobert ljusgrått och vitt med skön golvvärme och spotlights i taket.
Två fina sovrum, klädkammare och vardagsrum med öppen planlösning mot det matlagningsvänliga köket där du kan ha kontakt med gästerna när du tillreder måltiden.
Till bostaden hör ett förråd och i källarplan finns förråd för cykel och barnvagn.
Bostaden är ännu inte inflyttad och har helt nya och fräscha ytskikt.
Bostadsrättsföreningen har sökt generellt bygglov för dig som vill glasa in den fina terrassen och få ytterligare ett rum som förlänger sommaren. Bygglovet gäller 2 år och utförandet behöver godkännas enbart av bostadsrättsföreningen.
Brf Solviken ligger i ett trivsamt bostadsområde med utsikt över Norrtäljeviken och med kolonilotter och naturvårdsområden med vackra ekar intill. Cykel- och promenadväg till centrala Norrtälje längs med vattnet. Ett verkligt bekvämt och trivsamt boende!
Ingen förhandsvisning kommer att ske. Frågor kan besvaras av kontaktperson Linda Zetterström under min semester telefon 0176-55050 eller mail; linda.zetterstrom@maklarhuset.se. Välkommen på visning!
Välkommen att se denna fina bostad!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration